Vigane komp. disply

Elektroonika jamab - anna teada
fallschirmjager

Re: Vigane komp. disply

Postitus Postitas fallschirmjager »

te räägite vist uuemast kompu display'st , mis saab vana 94a omegab compudisplayga kui mõned täpid puudu.
Omega3

Postitus Postitas Omega3 »

[Lihtsam vist remonti viia kui siit miskit vastust loota.
urki79

Postitus Postitas urki79 »

No kui ei oska seda lahti kiskuda ega leida probleemi olemust, siis targem ikka remonti viia. :wink:
fallschirmjager

Postitus Postitas fallschirmjager »

sellejaox see sexikas foorum ongi et rääkida. põhimõtteliselt on sama jama et miskit klemmid oksüdeerunud vms?
urki79

Postitus Postitas urki79 »

fallschirmjager kirjutas:sellejaox see sexikas foorum ongi et rääkida. põhimõtteliselt on sama jama et miskit klemmid oksüdeerunud vms?
Jah, vaidlustes ja mõistlikus arutelus peitub tõde. Vahel on selleni aga pagana pikk ja kolgata tee. :wink:

Et õun kukuks pähe, on vaja kas õuna või pead. Õnestunud pähekukkumiseks on vaja mõlemat. :lol:
Tahan öelda, et kõike pole vaja ise leiutada, palju soodsam ja närve jääb ka rohkem alles kui seda teeb keegi, kes asjaga kodus on.
BMW.l kiskusin kompuutri lahti, samade vea sümptomitega. Eks ta selline riskipiiril värk on. Õnnestub või mitte. Paraku on see sakslaste viga jah, et linkaabli ühendus radadega kaasipinnal kipub oksüdeeruma.
jullo

Postitus Postitas jullo »

Andke minna. puust ja punaselt ette tehtud:
http://members.home.nl/opeltje/mid%20reparatie.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

MIna olen selle järgi teinud ja toimivad kõik 8)

Siin näidatud küll TIDi tegemine aga MID käib täpselt samuti ainult lint on laiem.
Lisaks soovitaks panna ka tagakaane ja skeemi vahele lintkaabli poolsele servale siis nt kummivoolikust parajad jupid, et lint ikka korralikult vastu surutaks.
jyrps

Postitus Postitas jyrps »

Segan ka siia teemasse ,et kes aitaks Pärnus selle display ära puhastada maha võtan ja tagasi paneksin ise (puudu mõned üksikud täpid) ja mis raha eest ?
Omega3

Postitus Postitas Omega3 »

Oleks ka huvitatud kus pärnus oleks see koht.
furio

Postitus Postitas furio »

Mul oleks üks natuke kõrvaline küsimus, et kas sinna armatuuri külge peaks minema ka üks üksik juhe, nimelt mul ei tööta juba tükkaega tahhomeeter ja bensiini koguse näitaja. Ja kui ma nüüd armatuuri välja võstin, siis selle taga tilbendab üks üksik pistikuga juhe, esmapilgul ei leidnud küll kohta kuhu see võiks minna, ega ometi siis armatuuri külge?
siim1314

Postitus Postitas siim1314 »

mõtlesin ka siis seda asja lammutama hakata ja juba jõudsin väikse takistuseni... nimelt need kolm plekist riba mis sealt korpusest välja tulevad, kas need peab kindlasti skeemi küljest lahti tinutama või on keegi miski muu moodusega ka saanud neid klemme puhastada?
jyrps

Postitus Postitas jyrps »

Need peab lahti tinutama ja teised lintkaabli otsad juba lihtsalt puhastama.
Vasta