outlaw kirjutas:Sa seisid esimeses reas mingi kia või daewoo plänni taga sõpaka/tammsaare ristis,mina tuiskasin teises reas sust musta golf 3-ga mööda,lällari antenn oli katusel "puldiauto" noh
Eile nägin midagi taolist musta värvi golf 3-me, millel lällari antenn katusel, tabasalu rimi juures sõitis mööda, olid sina äkki?
Ei olnud mina,mind näeb tallinnas sellega sõitmas tavaliselt esmasp hommikul ja reede õhtul
Aga see nv olin reedest,kuni praeguseni paunkülas ja enamus ajast kontaktivõimetu
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
siidisaba kirjutas:Kohtusi(me)n täna Mustika Hessis Risto002ga, ning kedagi kellel caravan nr 923AYZ( tähed vóivad eksida).
Miks kirjutasin, et me , siis seda sellepärast, et part oli küll füüsiliselt kohal ja isegi tervituseks viipas, kuid vaimselt polnud eriti kontaktivóimeline tänu just lóppenud suvepäevadele
caravan mida nägid, kandideerib klubi liikmeks. Kui staatus ära kinnitatakse, siis võib seda ka üritustel näha.
Millal võiks järgmist klubi kogunemist oodata? Pole klubiliisi liiga ammu näind.
Omega B 2,0 100kw sedaan manuaal+LSD
Nissan Patrol Y61 3.0TD 4WD
Omega B-FL 2,5tdi 110kw automaat+LSD
Opel rekord E1 2,0s automaat
siidisaba kirjutas:Kohtusi(me)n täna Mustika Hessis Risto002ga, ning kedagi kellel caravan nr 923AYZ( tähed vóivad eksida).
Miks kirjutasin, et me , siis seda sellepärast, et part oli küll füüsiliselt kohal ja isegi tervituseks viipas, kuid vaimselt polnud eriti kontaktivóimeline tänu just lóppenud suvepäevadele
caravan mida nägid, kandideerib klubi liikmeks. Kui staatus ära kinnitatakse, siis võib seda ka üritustel näha.
Millal võiks järgmist klubi kogunemist oodata? Pole klubiliisi liiga ammu näind.
Kahjusk jääb see Talvepäävaden nii , kuna ega mei siin ainult 2korda aastas
Kahjusk jääb see Talvepäävaden nii , kuna ega mei siin ainult 2korda aastas
Täna nähti Tallinnas mingit rohelist omega B nr oli 978 AXJ miskine habemik oli ka autos olnud
Kuule saba ää võta liialt sõna see mis teie tallinnas oma parklas teete see jäägu teile.
Pean silmas suuremat teemat, ja see siin ei ole selle arutamise koht
megahabe kirjutas:Täna nähti Tallinnas mingit rohelist omega B nr oli 978 AXJ miskine habemik oli ka autos olnud
Kuule saba ää võta liialt sõna see mis teie tallinnas oma parklas teete see jäägu teile.
Pean silmas suuremat teemat, ja see siin ei ole selle arutamise koht
Võtan seal sõna kus vaja, eriti kui sa siin liialt klähvima kukud- see aasta on olnud suurematest üritustest talvepäevad, rajapäev, oli ka "ühiskülastus" Raplas ECC näitusele, suvepäevad ning tuleb HTG Custom Show ühiskülastus ka, seega üritusi tunduvalt rohkem kui 2 + muud pisemad kogunemised erinevates linnades, nii, et ära haugu!
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time
see 923 oli ka caravan, aga tume ja teispool hessi
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time
Vaatsin jah, et omega a vurab vastu Ilmselt sõitsin kalgi näoga mööda, sa tee oma omegad kuidagi ära tuntavaks See pole ju esimene kord kui sina mind näed ja mina kus, millal jne..Aga viimasel ajal olen päris palju omega a näinud kodu ja töö vahelisel sõidul. Mis sind nii vara üles ajab ? Kokkuostetud omegad