Oot mismõttes.tanellenat kirjutas:Kusjuures nägime wautzeri ja vivaldi-ga ka omegaclub asutaja autut

Kelle autot te nägite.omegaclub asutaja autot.Ei usu.
Kui Lapiku autot nägite,siis see teine rida
Oot mismõttes.tanellenat kirjutas:Kusjuures nägime wautzeri ja vivaldi-ga ka omegaclub asutaja autut
Lapik sa oled ametit vahetanud või.Kes mul siis auto salongile keemilise kevadel teeblapik kirjutas:Nagu ma aru saan sis Pärnakad eksisid minu auto juurde ära!!! See DPD buss mul töö masin.
pilti ei näe miskipärast?Tim kirjutas:Täna õhtul parkis Liival selline masin minu auto kõrvale(pilt on tehtud siiski Kuressaares)
See omega mulle väga tuttav igastahes,aegajalt näen seda masinat Kuressaares.Teab keegi kes selle omegaga sõidab?
siidi ei kihuta- siidil oli lihtsalt kiire.max kirjutas:eile sai siidisaba kihutamist nähtud ja hiljem siis kui nüüd ei eksi ka pikklauri naisukest kiisal.
Oi, Siidi helistab mulle ja ütleb: "Kas saarlastele on lennuluba väljastatud Tallinnas"ketas007 kirjutas:krt marko540 tegi must pilti
siidisaba kirjutas:siidi ei kihuta- siidil oli lihtsalt kiire.max kirjutas:eile sai siidisaba kihutamist nähtud ja hiljem siis kui nüüd ei eksi ka pikklauri naisukest kiisal.