Kes keda, kus nägi?
- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Kes keda ,kus nägi?
Võis küll nii olla,sõitsin eile (ca 18.00 paiku ) mustamäelt Pirita suunas läbi pronksi tänavaomega1996 kirjutas:kas võis olla nii et Mardus kruisiis Pronksi tänaval
Kes sõitis eile öösel helsinkist turku poole ja ohutuled peal?..auto oli hõbedane fl ja nr tähed BAB..sõitsin musta caravaniga mööda. 

Kus see kleeps taga klaasil oli?oskaja kirjutas:eile öösel nägin pärnus kuursaali eest mööda sõitmas mingit tumedat universaal omega B-d klubi kleepekas tagaklaasil. numbrit ei vaadanud.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
-
- Klubiliige
- Has tänanud: 10 korda
- Been tänatud: 4 korda
mulle tuli Turku lähedal Naantali kandis täna peale kella 17 hõbedane fl vastu ja nr. tähed olid BAB. mina olin oma helebeezi sedaan b-ga. suur omega kiri esiklaasilristo kirjutas:Kes sõitis eile öösel helsinkist turku poole ja ohutuled peal?..auto oli hõbedane fl ja nr tähed BAB..sõitsin musta caravaniga mööda.

- oskaja
- Klubiliige
- Has tänanud: 3 korda
- Been tänatud: 26 korda
üleval keskelvivaldi kirjutas:Kus see kleeps taga klaasil oli?oskaja kirjutas:eile öösel nägin pärnus kuursaali eest mööda sõitmas mingit tumedat universaal omega B-d klubi kleepekas tagaklaasil. numbrit ei vaadanud.
Kus neita meile ka?Keijo kirjutas:Marduse Omega ETV Ringvaates.
omega caravan MV6 97a 3.0l 155kw
- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Märkasin ise ka,korraks näitas:),motoshowl reede õhtul filmiti parasjagu dodge challengeri juures,kui ma messile sisse sõitsin ju siis jäin peale,tagant näitas,kui mööda sõitsinKeijo kirjutas:Marduse Omega ETV Ringvaates.
Panin kohe selle pärast Ringvaate korduse salvestama!mardus72 kirjutas:Märkasin ise ka,korraks näitas:),motoshowl reede õhtul filmiti parasjagu dodge challengeri juures,kui ma messile sisse sõitsin ju siis jäin peale,tagant näitas,kui mööda sõitsinKeijo kirjutas:Marduse Omega ETV Ringvaates.

Faaak, ma läksin just enda künaga mingi minut enne margust välja... polegi peale jäänud
Vaatasin ka ringvaadet, lootsin, et olen ka peal 

Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Deem ka mina midagi ei näeOmega 978 kirjutas:Täna nägin vesse kandis fckernu-t,kuskil 15 paiku!

Deem ka mina midagi ei näeNoh eks mind ole lihtsam eristada, kui Teid kes omegatega liiklete, ilusad omegaid kiikan alati niipalju kui võimalik liikluses
Igakord kui omega vastu tuleb istub sadulas mingi päss, või lindi mees. Täna vaatasin küll ühe omega caravani juhiga pikalt silma
, aga see oli Nissani keskuse juures, kui vasak pööret ootasin
Mul sama jama, omegaid näen päris palju aga klubilisi ei hakka silma :S
-
- Huviline
- Auto: vw passat 2,5 tdi 4x4 2003a
Rakveres pidevalt näen säästuka parklas klubi numbrialustega tumesinist universaal omegat ja kes tunnistab omaks??
Järgmine kord lisan ka numbri
Järgmine kord lisan ka numbri