Kes keda, kus nägi?

Kõik mõtted ja arutelud klubi külalistele ja mitte klubilistele
Vasta
Westcoast
Huviline

Re: Kes keda, kus nägi?

Postitus Postitas Westcoast »

Täna jälitasin siis omegaclubi logoga universaali.. ühest autopoest teise :mrgreen: ja siis kui ma keemiat valisin suutis mind ära ehmatada ja tervitati kah tegemist siis oli Aldo nimelise isikuga :lol:
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
kristo

Postitus Postitas kristo »

nägin täna pärnus autopoe ees sellise nr märgiga universaal omegat klubi tunnusega 484 TGI
tanellenat
Huviline
Has tänanud: 37 korda
Been tänatud: 16 korda

Postitus Postitas tanellenat »

Äkki oli 484 MGI ja klubikleebis taga klaasil poolviltu peal. Kui jah siis see on vivaldi :mrgreen:
Maitseained SINU lauale-tsekka linki ja vali oma lemmikud
http://omegaclub.org/viewtopic.php?f=49&t=14101
vivaldi
Huviline
Been tänatud: 4 korda

Postitus Postitas vivaldi »

Westcoast kirjutas:Täna jälitasin siis omegaclubi logoga universaali.. ühest autopoest teise :mrgreen: ja siis kui ma keemiat valisin suutis mind ära ehmatada ja tervitati kah tegemist siis oli Aldo nimelise isikuga :lol:
Mina see olin. Aga nimi Valdo.
kristo kirjutas:nägin täna pärnus autopoe ees sellise nr märgiga universaal omegat klubi tunnusega 484 TGI
Kui Raunex või Sekk siis arvatavasti mina. Muidugi minu auto nr 484 MGI ja värvus autol must.
Pilt
Pilt
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
kristo

Postitus Postitas kristo »

vivaldi kirjutas:
Westcoast kirjutas:Täna jälitasin siis omegaclubi logoga universaali.. ühest autopoest teise :mrgreen: ja siis kui ma keemiat valisin suutis mind ära ehmatada ja tervitati kah tegemist siis oli Aldo nimelise isikuga :lol:
Mina see olin. Aga nimi Valdo.
kristo kirjutas:nägin täna pärnus autopoe ees sellise nr märgiga universaal omegat klubi tunnusega 484 TGI
Kui Raunex või Sekk siis arvatavasti mina. Muidugi minu auto nr 484 MGI ja värvus autol must.
Pilt
Pilt
jah sama omega oli
Westcoast
Huviline

Väike aps aga mis seal ikka võtkem üks naps.
Ei no ma kandid liikmeraha ära kohe siis võite kah minu obljäädi peal näha klubi klepse :mrgreen:

Ja sain täna autovärvi koos laki,krundi ja muu mölluga kah ostetud kemiflorast seega lähiajal saab rõvedast rooste triibust juhiuksel lahti varsti kui ma asja kätte viitsin nüüd vaid võtta.
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Aiff

Postitus Postitas Aiff »

sai täna viljandi bussikas nähtud omegat nr märk oli vist 741 APU vms.. ise olin veel jalamees. aga päris ok omega tundus eemalt vaadates. Auto ja veljed olid küll sitased aga silma jäi ikka:) Keegi meie seltskonnast?
Aiff

Postitus Postitas Aiff »

Keijo Keijo. Viljandi- Abja lõik ei ole mingi kiirtee:) Õisu järve ääres möödusid nagu naksti sinisest vectrast:D Maru kahju ,et ei saanud ise roolis olla:D
ultimaco

Postitus Postitas ultimaco »

13nda hommikul 8-9 aeg nägin klubilist kristiine kandis... :D numbrimärk oli ka foorumlase oma tume auto oli...tema sõitis igatahes sõpaka poole... peale krissu ristmikku...
Westcoast
Huviline

Kas keegi teab kellele kuulub kuldne omega b sedaan pärnus? toonklaas, selline valuvelg nagu audidel oli popp see 5 laia kodaraga, taga tumeda väikse klaasi peal nägin oomiklubi klepsu kah .
Seisab koguaeg vana suusavabriku vastas maja ees,ilmselt elab ta seal, nri märgi võin kh öelda kui uuesti mööda satun minema :mrgreen:
Kasutaja avatar
offkicker
Huviline

Postitus Postitas offkicker »

nägin täna Põlvas kedagi omegaclub kleepsuga Selvehalli juures...läks vist just minema kui ma poodi läksin
Ω 2.2 DTI 2000a / Ω 2.5 TD 1999a / Ω 3.0 1998a / Ω 2.5 DTI 2003a / A6 1.9tdi / A6 quattro 2.5tdi / Insignia 2.0 CDTI 2009a
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
Jürts
Omegaclub juhatus
Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
Has tänanud: 65 korda
Been tänatud: 73 korda

Postitus Postitas Jürts »

17.10 tuli roheline metallik sedaan oomi vastu kärberi lõpus,vahetult enne kanalit.Numbrialus klubitunnustega.Kes?Ise olin jube rokase,aga muidu hõbedase signumiga,lällariantenn katusel.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Omega3

Postitus Postitas Omega3 »

Pärnust sindi poole liikumas nähtud Westcoasti omegat poole 5 paiku:)
martin83

Postitus Postitas martin83 »

Põlvas mitu klubilist ju.
offkicker kirjutas:nägin täna Põlvas kedagi omegaclub kleepsuga Selvehalli juures...läks vist just minema kui ma poodi läksin
Westcoast
Huviline

Omega3 kirjutas:Pärnust sindi poole liikumas nähtud Westcoasti omegat poole 5 paiku:)
Teagi millisega sina olid vastu neid oome ikka tuli parasjagu kui ma ei eksi vähemalt 4 isendit 8)
Vasta