Täna jälitasin siis omegaclubi logoga universaali.. ühest autopoest teise ja siis kui ma keemiat valisin suutis mind ära ehmatada ja tervitati kah tegemist siis oli Aldo nimelise isikuga
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Westcoast kirjutas:Täna jälitasin siis omegaclubi logoga universaali.. ühest autopoest teise ja siis kui ma keemiat valisin suutis mind ära ehmatada ja tervitati kah tegemist siis oli Aldo nimelise isikuga
Mina see olin. Aga nimi Valdo.
kristo kirjutas:nägin täna pärnus autopoe ees sellise nr märgiga universaal omegat klubi tunnusega 484 TGI
Kui Raunex või Sekk siis arvatavasti mina. Muidugi minu auto nr 484 MGI ja värvus autol must.
Westcoast kirjutas:Täna jälitasin siis omegaclubi logoga universaali.. ühest autopoest teise ja siis kui ma keemiat valisin suutis mind ära ehmatada ja tervitati kah tegemist siis oli Aldo nimelise isikuga
Mina see olin. Aga nimi Valdo.
kristo kirjutas:nägin täna pärnus autopoe ees sellise nr märgiga universaal omegat klubi tunnusega 484 TGI
Kui Raunex või Sekk siis arvatavasti mina. Muidugi minu auto nr 484 MGI ja värvus autol must.
Väike aps aga mis seal ikka võtkem üks naps.
Ei no ma kandid liikmeraha ära kohe siis võite kah minu obljäädi peal näha klubi klepse
Ja sain täna autovärvi koos laki,krundi ja muu mölluga kah ostetud kemiflorast seega lähiajal saab rõvedast rooste triibust juhiuksel lahti varsti kui ma asja kätte viitsin nüüd vaid võtta.
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
sai täna viljandi bussikas nähtud omegat nr märk oli vist 741 APU vms.. ise olin veel jalamees. aga päris ok omega tundus eemalt vaadates. Auto ja veljed olid küll sitased aga silma jäi ikka:) Keegi meie seltskonnast?
Keijo Keijo. Viljandi- Abja lõik ei ole mingi kiirtee:) Õisu järve ääres möödusid nagu naksti sinisest vectrast:D Maru kahju ,et ei saanud ise roolis olla:D
13nda hommikul 8-9 aeg nägin klubilist kristiine kandis... numbrimärk oli ka foorumlase oma tume auto oli...tema sõitis igatahes sõpaka poole... peale krissu ristmikku...
Kas keegi teab kellele kuulub kuldne omega b sedaan pärnus? toonklaas, selline valuvelg nagu audidel oli popp see 5 laia kodaraga, taga tumeda väikse klaasi peal nägin oomiklubi klepsu kah .
Seisab koguaeg vana suusavabriku vastas maja ees,ilmselt elab ta seal, nri märgi võin kh öelda kui uuesti mööda satun minema
17.10 tuli roheline metallik sedaan oomi vastu kärberi lõpus,vahetult enne kanalit.Numbrialus klubitunnustega.Kes?Ise olin jube rokase,aga muidu hõbedase signumiga,lällariantenn katusel.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.