Pealkiri: kuidas Jeebil velge eemaldada

Kusjuures vanema kerega Jeep, nagu mul on, oleks käinud üle nipli...tahad maasturit kummuli ajada, pane tagarattasse
Pealkiri: kuidas Jeebil velge eemaldada
Saab küll.
Rõhuandur jah, mapsensor.Raivz kirjutas: ↑10 Juun 2019 11:46Saab küll.
Lihtsalt sinna sisse pead sarnases mõõdus nö fiksaatori panema. (Tegemist ju rõhuanduriga?) Ehk siis mingi pulk mida saab pärast eemaldada aga hoiaks seda katkist tükki ja andurit omavahel sirgelt paigas.
Olude sunnil olen mõnel autol nii parandanud nii rõhuandureid kui vaakumklappide otsi.
Jah, see tühjenduspunn
Mõistlik on karestada ja, liimi vms mõksi kontuurd haakuvadM2x kirjutas: ↑10 Juun 2019 20:31 Ma olen edukalt kasutanud Locktite 3450 vedelmetalli igale poole. Radika otsavanni ainsana ei saanud pidama sellegaKa küllalt igasugu äramurtud jullasid sellega kokku tagasi mökerdanud, viimane peaaegu identne asi oli bemaril vaakumi kolmik (tegelikult seal otsi rohkem), murdsin kah toore tarkusega ühe otsa ära. Nagu siin soovitatudki, fikseerisin ära, ideaalselt sobis mingi WD40 või sarnase toote kõrs sinna auku, möginat kenasti ümber ja seisab väegadema häste. Plastikut olen enne minidremeliga natuke karestanud, ei teagi kas vahet on või ei, aga ise magan rahulikumalt.
PS, kõrre võtame ikka pärast välja onju![]()
Just vaatasin et pigem sama mis mul ees ehk irmsu
Irmscher see pole jah...nagu selgus