Kes keda, kus nägi?
Re: Kes keda, kus nägi?
Omega3 kiirust ei ole ilus ületada Haapsalu maanteel 

Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

pohh see kiirus, kui vahele ei jää võib teepeal igast trikke teha 

Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
No ongi reimps,ära ralli nii mööda:)reims86 kirjutas:Omega3 kiirust ei ole ilus ületada Haapsalu maanteel
Täna Pärnus Neste bensukas nägin klubilist tangimas, kella 12.00-12.30 vahel, aga kes see oli jään vastuse võlgu
Auto oli tumesinine caravan omega b numbri algus oli 88....klubikleepsud olid ilusti peal jne..antenn oli ainult kuidagi imelikul krussis katusel
Kes ennast ära tunneb siis ?

Teised tunnevad tema eest. Ju see Tanel oli.fckernu kirjutas:Täna Pärnus Neste bensukas nägin klubilist tangimas, kella 12.00-12.30 vahel, aga kes see oli jään vastuse võlguAuto oli tumesinine caravan omega b numbri algus oli 88....klubikleepsud olid ilusti peal jne..antenn oli ainult kuidagi imelikul krussis katusel
Kes ennast ära tunneb siis ?

MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
Tannil ja see antenn nagu seasaba ja kapote on ka värvist ilma jäänud tugeva tuule tõttu 

Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
-
- Klubiliige
- Has tänanud: 10 korda
- Been tänatud: 4 korda
Kokkutulekul ei käinud, ei teagi et tanelil pole kapote enam roostes !!Westcoast kirjutas:Tannil ja see antenn nagu seasaba ja kapote on ka värvist ilma jäänud tugeva tuule tõttu

Mu auto ei sõida ju ja bussiga ma ei sõida ja vett ka ei joo!

- Tomzz
- Administraator
- Auto: Ainult head autod😎
- Has tänanud: 70 korda
- Been tänatud: 72 korda
aga joo vett:D ehk hakkab auto ka liikuma 

Old Opels Never Die,They Just Go FASTER!
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
-
- Huviline
- Has tänanud: 37 korda
- Been tänatud: 16 korda
Vinge, et mind ka ikka nähakse. Muidu passi ja vaata kuidas kõik näevad kõiki
Maitseained SINU lauale-tsekka linki ja vali oma lemmikud
http://omegaclub.org/viewtopic.php?f=49&t=14101
http://omegaclub.org/viewtopic.php?f=49&t=14101
Eile sai mustika juures ka ühe klubi valge kuudi kõrvale pargitud.... Kellele kuulub jään võlgu. Taga oli mingi kleepekas ka veel Laps autos ehk
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Kui päris valge,siis arvatavasti Arts'i oma.chjan kirjutas:Eile sai mustika juures ka ühe klubi valge kuudi kõrvale pargitud.... Kellele kuulub jään võlgu. Taga oli mingi kleepekas ka veel Laps autos ehk
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Hmm ma vist' nägin täna sindi konsumi megahabet, suvel oli ta küll paksem ja habet ka polnud aga minuarust praegu oli julm habe ja näha et naine süüa pole andnud
Ma veel mõtlesin ja mõtlesin, pärast juba tuttava autos olin nägin su naist ka siis jõudis pärale ja ma veel jalutasin ülbelt ninaalt läbi ja teregi ei öelnud

Ma veel mõtlesin ja mõtlesin, pärast juba tuttava autos olin nägin su naist ka siis jõudis pärale ja ma veel jalutasin ülbelt ninaalt läbi ja teregi ei öelnud