Kinni,mis kinni. Tädi lõi kinni ja eeldatvasti jäi mingi kindalaekas olev paber lukustuse vahele.
On kellegil ideed kuidas lahti saada? esilagu ei tahaks nagu kirvega kohe kallale minna
Kui sa mõtled, et kas on võtmega lukku keeratud, siis , ei ole, lukku lahti keeramine toimib.
Aga kui hoovast tõmmata, siis lahti ei tule.Ega ma ei tea, kas jäi paber vahele.. lihtsalt oletasin, et kuna paberid seal olid, et äkki jäi paber vahele ja ei lase mingil mehanismil liikuda.
Käisin siis huvipärast enda oma vaatamas,midagi keerulist ei ole.Kindalaeka luugil on äärtes riivistushoovad ja riivid ise lukustuvad armatuuri sees olevatesse avadesse.
Kui olekski nt.paberileht vahel,siis see küll ei hoia kindalaeka luuki avanemast.Vist ikka viga lukustusmehhanismis endas,et ei liiguta neid kukustusriive vms.
Luugi sees plastmassist painduvad liigendid.Mõni võib olla murdunud.Ise parandasin 2pool aastat tagasi liigendi traadiga ja toimib siiani.Lamutamist ikka oli.
Ei, ma pole piisavalt osav vist, ei õnnestu.
Kui keegi Tallinna/Saku kandis tunneb, et ta saab mind aidata , siis 6päki saab ikka
Oleks vaja rootsi mehi ja õppind riistu
seda tegelt minuarust väga lihtne lammutada kuna ise olen ka seda mehhanismi parandanud! Kui sul see lukustusnupp iseenesest töötab siis proovi nii et tómbad sellest nupust ja korraga ¨väänad¨/¨keerad teda nii vasakule kui paremale! ma sain nii lahti kui mul see mehhanism katki läks!
Kellegil mingit piltidega juhendit pole, et ka "loll" saaks selle luugi sealt kätte ja siis õhtul kodus köögilaua taga remondiks mehanismi ? Suvel korra vaatasin..aga sänne sant lugu "lolli" mõistus ei hakkanu pääle, kuda se luuk sealt ära tuleb.