Igasugune abi on teretulnud!

meinuuu kirjutas:Oleks plaanis soetada omale Coiloverite komplekt, kuid ainuke kes omega B'le coile pakub on ta-technix, siit küsimus.... Kas keegi oskaks öelda, mis teise automargi või mudeli coiloverid võiksid veel Omegale sobida ?
AnvarV kirjutas:meinuuu kirjutas:Oleks plaanis soetada omale Coiloverite komplekt, kuid ainuke kes omega B'le coile pakub on ta-technix, siit küsimus.... Kas keegi oskaks öelda, mis teise automargi või mudeli coiloverid võiksid veel Omegale sobida ?
Tore sind siin foorumis ka kohata. Kui käed otsas püsivad siis Golf 3 coilid on hea toorik.
meinuuu kirjutas:
Ega siis Dayli Omega igaveseks Dayliks jää![]()
kas golf 3 omad kannatavad omega raskuse ära üldse, ja kas neid on väga mõtet modima hakata. selles suhtes, ei viitsi nagu aretama hakata, tahaks enamvähem Plug'n'Play varianti. Ta-Technix pakub 500€ eest coili ringi, aga ma veidi kahtlen nende vastupidavuses.
AnvarV kirjutas:meinuuu kirjutas:
Ega siis Dayli Omega igaveseks Dayliks jää![]()
kas golf 3 omad kannatavad omega raskuse ära üldse, ja kas neid on väga mõtet modima hakata. selles suhtes, ei viitsi nagu aretama hakata, tahaks enamvähem Plug'n'Play varianti. Ta-Technix pakub 500€ eest coili ringi, aga ma veidi kahtlen nende vastupidavuses.
TA kestab vast paar kolm hooaega. Selle raha eest küll ju?
Ilusad randiga 20" veljed on olemas mul Omegale. Istuvad väga hästi Omega allameinuuu kirjutas:ega siis ei ole vast midagi muud, kui tuleb TA ära tellidaja siis edasi hakata velgede peale mõtlema. Esialgne plaan oli sama auguvalemiga veljed sebida, aga kuna valik on VÄGA piiratud, siis tuleb hakata ilmselt adapterite ja ET'dega mängima, et saaks ilusti istuma (Anvar, U know what I mean
).
vivaldi kirjutas:Ilusad randiga 20" veljed on olemas mul Omegale. Istuvad väga hästi Omega allameinuuu kirjutas:ega siis ei ole vast midagi muud, kui tuleb TA ära tellidaja siis edasi hakata velgede peale mõtlema. Esialgne plaan oli sama auguvalemiga veljed sebida, aga kuna valik on VÄGA piiratud, siis tuleb hakata ilmselt adapterite ja ET'dega mängima, et saaks ilusti istuma (Anvar, U know what I mean
).
Mulle kahjuks sellised veljed kohe üldse ei meeldivivaldi kirjutas:Aga palun
Mul -30mm madaldus ka autol all.
forum/viewtopic.php?f=26&t=12238" onclick="window.open(this.href);return false;
40/40 madaldus on ainult vedrudega saavutatud? Amordid on Omegal püstakutega ühes tükis eks? Oleks et oleks eraldi siis saaks ise ehitada coiloverid aga kuna ühes tükis püstakutega siis ei anna seda ju teha.erki525 kirjutas:Mul 40/40 madaldus ja bilsteini b4 amordid. Täpselt koopaäärega on rehv tasa. 19"veljed all. TA technik vedrud olid minu mäletamist mööda.