Kellel oleks käigukasti tõstukit rentida?
Kellel oleks käigukasti tõstukit rentida?
Tere,
Oleks siis tarvis käigukasti tõstukit rentida üheks nädalavahetuseks, Tallinnas või lähiümbruses. Olen nõus tagatisraha andma.
Ehk on kellegil pakkuda või teab kuhu pöörduda? Google selle koha pealt ei aita üldse.
PM või 56 84 viis viis 17.
Oleks siis tarvis käigukasti tõstukit rentida üheks nädalavahetuseks, Tallinnas või lähiümbruses. Olen nõus tagatisraha andma.
Ehk on kellegil pakkuda või teab kuhu pöörduda? Google selle koha pealt ei aita üldse.
PM või 56 84 viis viis 17.
Re: Kellel oleks käigukasti tõstukit rentida?
Selle jaoks käed mitte käigukasti tõstuk
ei kaalu ka midagi võtad üksi õlapeale, muidugi lihtsam tõstukiga või 2kesti.

● 5866 5966
Mercedes-Benz ML350 06' [761BBX]
Wir Rasen Nicht, Wir Fliegen Tief

HahGertK kirjutas:Selle jaoks käed mitte käigukasti tõstukei kaalu ka midagi võtad üksi õlapeale, muidugi lihtsam tõstukiga või 2kesti.

Või et võtan selle atm kasti õla peale, muidugi

Ma arvan, et siis olen mina selle kasti all laiaks litsutud... ma just pole eriti kogukas ja mingi eriline tõstja pole ka.
3-kesti saaks ju kuidagi läbi ussi m'i hakkama ju aga võiks siiski enda elu lihtsamaks teha ja vastava tõstuki leida. Ostma ka ei hakka selle ühe korra tarbeks.
Mõtlesin et manuaal
aga ega see omega automaat kast ka väga raskem pole. 3kesi seda nii kui nii tõstma ei mahu. Cramos või kuskil pole rendiks?

● 5866 5966

Ma arvan, et see atm kast on ikka sitaks raskem. 100kg kindlasti on ära, kui mitte 150kg.
Cramos on mingi mehaaniline tung kuni 10T jaoks olemas. Uurisin kui kõrgele see tõstab aga hetkel pole veel vastust tulnud. Pilti tahtsin ka, et saada ettekujutlus milline ta on.
Muidu müügiks on neid tunge küll aga mitte kuskil ei laenutata...
Cramos on mingi mehaaniline tung kuni 10T jaoks olemas. Uurisin kui kõrgele see tõstab aga hetkel pole veel vastust tulnud. Pilti tahtsin ka, et saada ettekujutlus milline ta on.
Muidu müügiks on neid tunge küll aga mitte kuskil ei laenutata...
- Martin
- Klubiliige
- Auto: 3.5 Bi-turbo+1,8 Omega A+1.9TDi Saab 95+Kawasaki ER-6n
- Has tänanud: 30 korda
- Been tänatud: 83 korda
ole nüüd, see asi kaalub manuaalist vist ca 20kg ainult rohkem, kui see asi 100 või 150kg kaaluks, olleksin ma päris kkreisi tõstja. Sai kunagi enda AR 25 mingitele tegelastele müüdud, siis tõstsin koos turbiniga neile selle pagassi
(neil olid puhtad riided), aga jah auto alla seda üksi ikka ei tõsta, ma sikutan manuaalegi koos isaga, üks tõstab teine raputab võlli sidurisse.

53917831 Diagnost
võtmed viewtopic.php?f=23&t=13081
varuosad viewtopic.php?f=23&t=15038
tööriistad viewtopic.php?f=49&t=13534
võtmed viewtopic.php?f=23&t=13081
varuosad viewtopic.php?f=23&t=15038
tööriistad viewtopic.php?f=49&t=13534
- Faric
- Klubiliige
- Has tänanud: 14 korda
- Been tänatud: 15 korda
Ei ole mõnda sõpra sis remonditöökojas/hobigaraazizt. Tavaline kastitõstuk 500kg tõstevõimega.
MB S211 E500 ja E200
Toyota LC HJ60
Toyota LC HJ60
Oomi automaat 4k kaalub 75kg. Saab küll üksi (läbitehtud), kuid jh kerge ta pole 

Viimati muutis reims86, 30 Sept 2016 19:20, muudetud 1 kord kokku.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

- Tomzz
- Administraator
- Auto: Ainult head autod😎
- Has tänanud: 70 korda
- Been tänatud: 72 korda
manuaal ju peaaegu tõstab ise end peale vaadatesMartink91 kirjutas:ole nüüd, see asi kaalub manuaalist vist ca 20kg ainult rohkem, kui see asi 100 või 150kg kaaluks, olleksin ma päris kkreisi tõstja. Sai kunagi enda AR 25 mingitele tegelastele müüdud, siis tõstsin koos turbiniga neile selle pagassi(neil olid puhtad riided), aga jah auto alla seda üksi ikka ei tõsta, ma sikutan manuaalegi koos isaga, üks tõstab teine raputab võlli sidurisse.

Old Opels Never Die,They Just Go FASTER!
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
Niisiis, vist olen leidnud kellegi, kes rendib käigukasti tõstukit. Reedel lähen järgi, eks siis näeb kas ja kui adekvaatne asi on.
Kel kunagi vaja sellist asja rentida siis kontakti saab minu käest
Ausalt - 1 miljonist leid
Kel kunagi vaja sellist asja rentida siis kontakti saab minu käest

Ausalt - 1 miljonist leid