Ni vähe lähebki mehele õnneks vaja

Jospa kirjutas:mingi 4liitrine v8 bmw oma. isegi 5liitrineon poolakate poolt peal pandud preFL.ile
Jürts kirjutas:Tee 1 corvette'i V8 valmis ja saad tasuta 5 aastat klubilise staatust
oskaja kirjutas:Hetkel käib ju jutt vanast kandilisest senast. 5.0 v12 pandi Omega A-le peale (või mõtleb Jospa midagi muud?) ja läks üsna tihedalt. Vanale senale ei saa omega R6 24v mootoritki normaalselt 1:1 peale panna, sest lisaseadmed ei taha hästi ära mahtuda poolraamide vahele, seega pemmi v12 (ja igasugused muud V-d ) nõuavad ilmselt suurematsorti mootoriruumi ümberehitamist.
Enda Monzal ma ei pidanud poolraami lõikama, genekas ja roolivõim mahuvad ilusti. Monza ja Senator A kapotialt 1:1-le sama.oskaja kirjutas:Sõnastasin pisut pahasti aga lisaseadmete all pidasin silmas genekat ja roolivõimu pumpa. Palju aega on möödas ja ma ei mäleta enam kumb neist 24V mootori puhul ilma poolraami mudimiseta vahele ei mahtunud.
A mis sellel senal siis teistmoodi oli mis sinu kätte jõudis? Tegelane, kes tookord mootorit vahetas, midagi kurtis, et ei mahu ja mäletamistmööda parempoolsel poolraamil pidi mingi kerge süvendi sisse voolima üsna ees otsas.viljar kirjutas:Enda Monzal ma ei pidanud poolraami lõikama, genekas ja roolivõim mahuvad ilusti. Monza ja Senator A kapotialt 1:1-le sama.oskaja kirjutas:Sõnastasin pisut pahasti aga lisaseadmete all pidasin silmas genekat ja roolivõimu pumpa. Palju aega on möödas ja ma ei mäleta enam kumb neist 24V mootori puhul ilma poolraami mudimiseta vahele ei mahtunud.
Austraalias selline isend https://hdt.com.au/showroom/monza/hdt-monza/" onclick="window.open(this.href);return false;
Chevy LM7 (chevrolet tahoe 5,3 )peaks kõige odavam lahendus olema
Käigukast ainuke probleem
NoKia kirjutas:Chevy LM7 (chevrolet tahoe 5,3 )peaks kõige odavam lahendus olema
Käigukast ainuke probleem
Lm7 sammast mootoriperekonnast mis corvetti lsx, lihtsalt malmplokiga ja tiba väiksema töömahuga. Erinevalt bemmi v8-st on tegu väga kompaktse mootoriga, ja opelite kapoti alla mahutamine ei ole probleem.
Kuna enda plaanid muutuvad siis üks 200x aasta mootor koos abiseadmetega pakkuda 1,5K eur.