Omega B ´94 originaal immo
Omega B ´94 originaal immo
Tere jälle kallid Omega sõbrad, siit tuleb siis minu järgmine probleem...
Nimelt otsustas siis pärast 16 aastat lõpetada minu immopult koostöölepingu. Sellega kaasnes probleem, et ei saa enam puldist kesklukku lahti ja immo ei tule maha- seega ei lähe auto ka käima. Tegu on siis tehase puldiga, mis on koos võtmega ja pealt ühe nupuga.
Amservist oleks saada küll uus pult iseenesest, aga see maksab 1267.- Seega otsustasin, et võtaks selle immo maha. Aga nüüd äkki keegi oskab ära seletada mida selleks tegema pean?
Nimelt otsustas siis pärast 16 aastat lõpetada minu immopult koostöölepingu. Sellega kaasnes probleem, et ei saa enam puldist kesklukku lahti ja immo ei tule maha- seega ei lähe auto ka käima. Tegu on siis tehase puldiga, mis on koos võtmega ja pealt ühe nupuga.
Amservist oleks saada küll uus pult iseenesest, aga see maksab 1267.- Seega otsustasin, et võtaks selle immo maha. Aga nüüd äkki keegi oskab ära seletada mida selleks tegema pean?
Re: Omega B ´94 originaal immo
Kasutades otsingut leiad edukalt täpse vastuse omalerednass kirjutas:Tere jälle kallid Omega sõbrad, siit tuleb siis minu järgmine probleem...

kuskil oli jh see nn. õeptus aga see oli inglise keeles ning suht segane, kas on keegi kes sellejärgi endal immo maha sai? oleks kuskil täpselt seletatud kuidas mis juhe jne. see ing.keelne oli sitalt seletatud lahti.
mul oli sama jama selle teleka puldiga kui sul on see valgus dioodiga ... Opeli keskusest küsisin mida teha na õpetasid et võti saaks autoga uuesti kontakti peaks võti süüte asendisse keerama ja vajutama suurt nuppa ja all hoidma mingi aeg kuni lae lamp vilgutab 3 korda siis peaks võti uuesti toimima. kus juures peab pult peab olema suunatud selle laesoleva musta junnipoole.Muidugi enne seda peaks ikka vaatama kas puldi batareid ikka täis on.
Kui see ei mõju siis opeli esinduses visatakse kaabel külge ja võtmele pannakse uus kood peale ja töötab jälle (maksin selle eest mingi 250 eeki vist)
Kui see ei mõju siis opeli esinduses visatakse kaabel külge ja võtmele pannakse uus kood peale ja töötab jälle (maksin selle eest mingi 250 eeki vist)
Asi ei ole selles, et immo ei tule maha, et ei tunne võtit ära vaid pult on pekkis ja ei tööta! Selles on probleem, homme läheb tutava juurde garaaži ja tuleb see tehase immo sealt vahelt ära...axelman525 kirjutas:mul oli sama jama selle teleka puldiga kui sul on see valgus dioodiga ... Opeli keskusest küsisin mida teha na õpetasid et võti saaks autoga uuesti kontakti peaks võti süüte asendisse keerama ja vajutama suurt nuppa ja all hoidma mingi aeg kuni lae lamp vilgutab 3 korda siis peaks võti uuesti toimima. kus juures peab pult peab olema suunatud selle laesoleva musta junnipoole.Muidugi enne seda peaks ikka vaatama kas puldi batareid ikka täis on.
Kuule mul tutav kooris maha selle lihtsalt. Ja saatuse kiuste nii kui immo maha sai, hakkas pult normaalselt töölefallschirmjager kirjutas:kuda immo maha said

94 a oomil ju immoja keskluku plokk sama..võtad tolle maha siis ju pult ka ei saa töödata:D tegi ta siis seda mingit juhtmete bypass'i?yhendas mingi ja teised ja kolmandad....
Kuule sellele küsimusele ma ei oskagi kohe vastatafallschirmjager kirjutas:94 a oomil ju immoja keskluku plokk sama..võtad tolle maha siis ju pult ka ei saa töödata:D tegi ta siis seda mingit juhtmete bypass'i?yhendas mingi ja teised ja kolmandad....