Ma ei tahaks olla mingi ilkuv kabi, aga selle hinnaga ei müü sa neid ilmselt kunagi, kui päris lolli otsa ei koperda.
Letihind on neil odavam, kui sinu soovitu.
schmidt kirjutas: ↑25 Okt 2018 07:37
Ma ei tahaks olla mingi ilkuv kabi, aga selle hinnaga ei müü sa neid ilmselt kunagi, kui päris lolli otsa ei koperda.
sellest minugi küsimus.
sava eskimo tutika garantiiga rehvi hind on ca 40 euri. antud kuulutus on eelmisest aastast
40€ hinnaga pole küll näinud, aga 50-ne kandis hinnaga nägin hiljuti kusagil........ Äkki valgustaks keegi kuskohast 40-ga saab??? Aga teemaalgataja võiks hinda alla võtta, siis äkki mõtleks asjast isaegi
schmidt kirjutas: ↑25 Okt 2018 07:37
Rehvid ostsin möödunud aasta omale, paraku läks nii, et käikku ei läinudki. Hetkel selline seis, et pole omal sellist mõõtu, seega müügi põhjus. Hind on see, millega omale ostsin, mis ei tähenda seda, et poleks võimalik mingit keskteed leida. Nt hinna sees allapanu ja tasakaalustamine.
madka007 kirjutas: ↑26 Okt 2018 03:09
40€ hinnaga pole küll näinud, aga 50-ne kandis hinnaga nägin hiljuti kusagil........ Äkki valgustaks keegi kuskohast 40-ga saab??? Aga teemaalgataja võiks hinda alla võtta, siis äkki mõtleks asjast isaegi
52,50 on stabiilne letihind. siisse tuuakse ca 22 eur rehv. nii et tingimisruumi on.autopoes 10 euri rehvil alla saada on ainult küsimise teema. saab ka rohkem, suurtes toidukettides ei saa nii lihtsalt alla kuigi saab ka seal.
madka007 kirjutas: ↑26 Okt 2018 03:09
52,50 on stabiilne letihind. siisse tuuakse ca 22 eur rehv. nii et tingimisruumi on.autopoes 10 euri rehvil alla saada on ainult küsimise teema. saab ka rohkem, suurtes toidukettides ei saa nii lihtsalt alla kuigi saab ka seal.
Küsin siis, kas sinu kaudu või oskad öelda kust saaksin 205/55/r16 extraload/XL rehvid (mitte hiinakad) nt 45.-