Xenoni esimene kõrguse andur
Xenoni esimene kõrguse andur
Kas kellegil juhtub pilti olema kuidas esimese õõtsa külge see andur kinnitub, andur olemas aga sel vist tagumise õõtsa kronstein küljes ja ei leia sobivat kohta kuhu see käib
-
- Huviline
- Auto: E39 530D
- Has tänanud: 2 korda
- Been tänatud: 6 korda
Re: Xenoni esimene kõrguse andur
http://catcar.info/opel/?lang=en&l=c3Q9 ... V5PT0yNl8x
Sellest äkki mingit abi? Natu keeruline pilt... mul on omal vanad õõtsad kuuri ääres küll, aga kronsat pole küljes, auto all pole vist jälle väga pildist näha midagi.. pidingi just mootorit lammutama minema, vb saan mingi pildi laivis teha ratta vahelt.
Sellest äkki mingit abi? Natu keeruline pilt... mul on omal vanad õõtsad kuuri ääres küll, aga kronsat pole küljes, auto all pole vist jälle väga pildist näha midagi.. pidingi just mootorit lammutama minema, vb saan mingi pildi laivis teha ratta vahelt.
Mul juba sünnist saati bemmi süda sees...
Ok, õõtsa küljes kronsa kohta ei leia, mul see tagumise anduri kinnitus selle kondi küljes, ei tea kas sellega saaks toimima, muidu tuled liiguvad küll kui andurit näppida. Pilt oleks hea jah
-
- Huviline
- Auto: E39 530D
- Has tänanud: 2 korda
- Been tänatud: 6 korda
Õõtsa külge läks minuarust see kondi alumine ots, kui ma õigesti mäletan.. või oli just andur all ja kondi ots üleval..? Meh.. igatahes ega seal erilist kinnituskohta polnudki, põmst ühe natukene tummisema kruviga läks kronsa otse õõtsa külge, minumeelest polnud isegi mingit paksendust sinna keevitatud, otse õõtsa materjali keere lastud ja kõik, selles mõttes võib see väike auk kahe silma vahele jääda.. Üritasin ka auto alt midagi näha, aga sorry- amordi-vedruring on suht otsas, auto istub päris madalal ja praegu ei jõudnud tungi alla lükata, ei saanud väga ligi...
Mul juba sünnist saati bemmi süda sees...
Olgu, tänan!
Äkki kellegil on ikkagi mingit inffi kuda selle kinni saab
Äkki kellegil on ikkagi mingit inffi kuda selle kinni saab
- Rax
- Klubiliige
- Auto: 2.5DTI
- Has tänanud: 52 korda
- Been tänatud: 71 korda
äkki saad siit ka vähe pildimaterjali.
http://www.omegaclub.org/viewtopic.php?f=33&t=10465
http://www.omegaclub.org/viewtopic.php?f=33&t=10465
56232754
- Martin
- Klubiliige
- Auto: 3.5 Bi-turbo+1,8 Omega A+1.9TDi Saab 95+Kawasaki ER-6n
- Has tänanud: 30 korda
- Been tänatud: 83 korda
Järelturu tootjate õõtsadel anduri kronsa kinnituseks enamajaolt koht puudub. Peab ise tegema.
53917831 Diagnost
võtmed viewtopic.php?f=23&t=13081
varuosad viewtopic.php?f=23&t=15038
tööriistad viewtopic.php?f=49&t=13534
võtmed viewtopic.php?f=23&t=13081
varuosad viewtopic.php?f=23&t=15038
tööriistad viewtopic.php?f=49&t=13534
Seda auku ma otsisingi, aga pole olemas, eks puurin sis ise. See mind segadusse ajaski. Tänud abi eest!