Tänud kaasa mõtlemast

Töökojad kahjuks ei viitsi jännata kasutatud jubinate otsimisega ja nende elule tagasi turgutamisega (eriti just praegu kui tööd ülepea), endal pole selleks lähimal ajal mingitki võimalust. Natukene halb ajastus selles osas. Lisaks ka muidugi see, et mitmete töökodade silmis on see üks vana ja mõttetu auto selles suhtes, et jalaga uksi lahti lööma minna

Nii mõnigi on küsinud, et mis mõtet on sellist üldse taastada. No ja siis vaidle, et on küll mõtet
Olen kahe valiku ees. Kas toimetan masina töökotta ja tehakse B-osadega suhteliselt kiiresti korda (19.02 saaks tegema hakata) ning saadan kellegi järele kui valmis. Tagasi tulles oleks korras auto kohe võtta, mis oleks iseenesest päris hea. Või siis kauplen mõistliku rahalise hüvitise ning jätan auto garaazi kuniks ära olen. Suve hakul saab juppide otsimise ja paranduse organiseerimisega tegeleda. Siis jääb aga võimalus pool suve ilma autota olla. Valida tuleb kahe halva variandi vahel, otsuse pean tegema juba uue nädala alguses...sestap ka peanupp segaduses.
Kapott paistab ilus sirge, ainult nurgast sai õige pisut pihta, värvida tuleb seda küll. Tarvis on vasakut tiiba, komplektset stanget, esitulesid, tulealuseid liiste, esipaneeli ka vist kui õigesti aru sain. Kui kellegil neid asju pakkuda, siis võib arutada.
Parem tuli on pilbasteks. Vasak on muidu terve, aga sisemise reguleervarda on löögijõud puruks teinud. Tegelikult mul on üks paar Hella xenon tulesid tagavaraks jõude seismas koos plokkide ja pirnidega, aga nagu ikka, katkiste varrastega

Muidu viisakad, kerge poll ja välimuselt oleksid priimad. Oligi kohe mõttes need töökojale sokutada, aga kahjuks ei olda huvitatud neid parandamast. Huvi korral võin pildid siia lisada nendest tuledest. Põhimõtteliselt oleks siis 3 tuld üle(üks auto küljest), millel vardad puru, aga muidu viisakad.