Mis siis ikka. Uurisin siit ja uurisin sealt. Eestis midagi pakkuda pole, Läti ja Leedu samasugused- njetu nada blin mida vahtu pole midagi saada noh

Siis Mait(M2X) pakkus mulle e39-t lootuses, et muudan oma südame häält ja pöördun mõlema jalaga TO THE DARK SIDE ning hakkan sõitma BMW-ga.
Polnud neid ka võtta hinnaklassis mida olin valmis maksma. Leedus jällegi oli. Kuna tuttav mehepoeg Leedus elab siis sai kõne peale tõmmatud,et ole vunts ja helista osadele müüjatele.
Ei võtnud vastu keegi. Pühad mis tahad eksole

Ja siis jäi silma Omega

*2.5dti
*Automaat
*Xenon
*Kaltssisu kuid sport ja istmesoendused x2
*Cd Box mis TÖÖTAB

*Kiirusehoidja
*Vihmasensor kuid klaas on vahetatud tavalise vastu
*Isetumenev peegel ja kui on võimalik siis ka küljepeeglid. Ei ole selles kindel kuid tundus ja Vin näitas seda
*Bose
*Värviline displei
Kuid seest üks paremini hoitud Omega mida nännu ning väljast ei ole roostega ka midagi hullu. Põhja alt oli Üllatavalt puhas roostest

Sai saadetud Leedu mehepoeg vaatama ja ainult kiitis. Mootor on vaikne ja töötab ilusti, kasti sujuvad vahetused jne.. MÜÜDUD

Nii siis neljap me Maiduga järgi sõitsimegi. Eks kui ma Maiduga käin siis lihtsalt minna ei saa ju... kohapeal avastasime, et Omegal piduritorud roostes ja läbi... pidurid njetu... Leedu mehepoeg siis helista oma sõpradele ja saime remondi töökotta kohe aja ja töösse. Vahepeal tegime siis kindlustuse Omegale. 9euri 1 kuu

Lasime siis Omegal piduritorud vahetada ja Pärnu poole tagasi.
Tänutäheks sai antud Leedu tuttavale kogu abi eest veidi viina mida piirilt kaasa võtsime. Fun Fakt: Viru Valge on Leedu keeles- Mehe söök

Nii siis on minu hoovis aastase ÜV-ga 2003 aasta Omega mis ei saa vist Winterbeateriks vaid hoopis igapäevaseks masinaks.
Teha vaja on :
Esisilla jupid vahetada ja sillastend.
termostaadid vahetada
libilikad üle vaadata sisselaske kollektori alt.
Aga need saab juba reedel ehk täna päeval tehtud
Ülejäänu reis oli igav kuna midagi vahvat ei juhtunud