leitsin ka nettist mingi pildi.

nii oligi plaan ehitada anult, et alunine tünn tuleb väiksem.
kui valmis saan toon äkki mõnele üritusele kaaa

vastu myrk on see et ta kolib kohe kosmosessereims86 kirjutas:Kuidas sa seda gaasipalooni katki lõikad? st mis on sinu õhku lendamise vastumürk
tean kuidas lõigata ja kraan juba kuu lahti olnud,kui lõikamiseks läheb panene vett täisreims86 kirjutas:Kuidas sa seda gaasipalooni katki lõikad? st mis on sinu õhku lendamise vastumürk
ma eelmine kord tegin samam moodi,aga nüüd plaan lõikata tal nagu kaan lahti, aga....mõtlen ka ,et äkki oleks targen küljepealt?reims86 kirjutas:ei kahelnudki, et ei tea kuidas lõigata kuid osad ma tean lasevad CO2'te sisse kuid ise lasin kah vett täis ja siis relakaga kallale
no eelmine kord oli mul vesi käireims86 kirjutas:NO kõik oleneb ju sellest, et mis sa tahad lõppsaaduseks saada.
sest iseenesest vahet ei ole kustkohast lõikamist alustad peaasi, et vett oleks piisavalt kuid, et mitte niipalju, et kettaga veepilve ülesse tõmbaks (elekter ikkagi on aegajalt päris ohtlik)
reims,usu mind,mega jaoks ei ole miskit ohtliku!reims86 kirjutas:NO kõik oleneb ju sellest, et mis sa tahad lõppsaaduseks saada.
sest iseenesest vahet ei ole kustkohast lõikamist alustad peaasi, et vett oleks piisavalt kuid, et mitte niipalju, et kettaga veepilve ülesse tõmbaks (elekter ikkagi on aegajalt päris ohtlik)