Hei,
Tegu siis Omega B faceliftiga. 4 el akent. el peeglid. peeglid sisse ei käi.
Selline mure, et aknapult jamas juba pikemat aega. Alguses piisas nagu sellest kui lahti kakkusin ja ära puhastasin klemmid jms tehniline muusika. Tundus nagu selle viga olevat kuna ntx tagumist akent sai kerida tagumise ukse nupust aga juhi konsoolist ei saanud.
Sügisel siis lakkasid aknad üldse töötamast. Kõikidest nuppudest. Peegleid sai veel paar nädalat regullida ja siis oli nendega ka aamen. Kui aknad töötamast lakkasid siis vennas (via101) kimas kellegi juurde kes oma 'pulti' korraks laenas ja sellega olla kõik töödanud. Muidugi võis see olla ka imeline kokkulangevus ja viga hoopiski mujal. Suvi nüüd tuleb ja tahaks vahest ehk aknakese alla kerida.
Minu küsimus siis. Kust saaks Hea Hinnaga seda pulti? Lugesin, et võib olla ka viga ühendustes (ukses, juhi jalge all). Kas Tartus on keegi õilsa hingega inimene kes laseks minu südamerahuks enda puldiga asja katsetada?
Olen veits autovõhik inimene ja nii palju kui venna kõrvalt on silma/kõrva jäänud nii palju tean. Elekriasjandus samas kuigi võõras pole ja näppe õliseks ei karda teha. Testrit kasutada ka nagu oskaks. On selle asjanduse elektriskeem ka kusagil saadaval?
Tartus proovisin Gefi ja Timari lammutust aga neil pole. Soovitati Valgast uurida aga enne vaja teada kas ikka on puldi viga. On veel mõni Tartu koht mida võiks proovida? carring soovis tagasihoidlikud 3000 krooni selle jubina eest.. sellest ma viisakalt keeldusin. Ennem ropendan ja ühendan juhtmed otse =) sellest ka järgmine küsimus. Mis hea pärast sinna pulti üldse elektroonikat sisse on vaja? Mingid andurid mis ei lase mootoritel asja üle kerida vms?
Tänud ette.
P.S. kui keegi teab selle 'puldi' õiget nimetust siis see avitaks ka. Lihtsam lammutuse meestele öelda mida ma otsin. Siiani alati neil alguses hämming olnud
EDIT: siin foorumit tuhlates tekkis ka selline küsimus, et kas need puldid on A ja B omegatel erinevad? Kas facelift B omal on mingi unikaalne see või võiks ka teisi vaadata?
EDIT2: Mõtlesin veidi ja elektroonikat on ilmselt vähemalt selle jaoks vaja et toimiks see akende automaatne üles-alla kerimine kui nuppu veidi kauem peal hoida. Ilma selle funktsioonita saaksin ma tegelikult hakkama kui tõesti peaks asi nii kaugele minema, et elektroonika vahelt kuu peale saata ja lihtsalt nö otse akende/peegli mootorid taha ühendada. Kardan, et sellel võivad muud tagajärjed ka olla.