Arutelu navidest
Arutelu navidest
Tere!
Nii ,et teen siis siia foorumisse kah teema navide kohta,kuna arhiivis ainult jube vanad teemad ja sealt nagu õiget vastust ei saanud oma küsimusele.
Et mul siis 1998. aasta Omegal on navi peal ja isegi mingi Saksa plaat kaasas ,aga küsimus ,et kas kuskilt oleks võimalik saada ka sellist plaati mis katab ka Eestimaad ,või ei õnnestugi seda navi siin korralikult tööle saada?
Nii ,et teen siis siia foorumisse kah teema navide kohta,kuna arhiivis ainult jube vanad teemad ja sealt nagu õiget vastust ei saanud oma küsimusele.
Et mul siis 1998. aasta Omegal on navi peal ja isegi mingi Saksa plaat kaasas ,aga küsimus ,et kas kuskilt oleks võimalik saada ka sellist plaati mis katab ka Eestimaad ,või ei õnnestugi seda navi siin korralikult tööle saada?
Re: Navi
Q-tok kirjutas:Tere!
Vanale on küll vist olemas plaat...... Mis aparaatusega sul tegu on?
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
Nii palju kui ma olen sellist asja näinud, et asi töötaks -Duh! Vinge varustus ese küll, aga aru küll ei saa kuida selle järgi navigeerida:DQ-tok kirjutas:Tere!
mul oli ka 99´a omegal originaal navi peal ja otsisin siit foorumist ja ka mujalt plaati kus eestist ka midagi peale ilmakaarte oleks aga ei leidnud!Lähim koht mis oli olemas oli soome sellel plaadil mis mul oli! Kõige veidram on see et nii ascaris kui vikingus laiutati ka käsi sellepeale kui küsisin et kust saaks updeiti sellisele asjale!
PP kirjutas:mul oli ka 99´a omegal originaal navi peal ja otsisin siit foorumist ja ka mujalt plaati kus eestist ka midagi peale ilmakaarte oleks aga ei leidnud!Lähim koht mis oli olemas oli soome sellel plaadil mis mul oli! Kõige veidram on see et nii ascaris kui vikingus laiutati ka käsi sellepeale kui küsisin et kust saaks updeiti sellisele asjale!
Dahhh

Vanematele Omegatele, millel on vdo navi, on olemas plaat ida-euroopaga (hind ~100€)
kait kirjutas:Q-tok kirjutas:Tere!
Vanale on küll vist olemas plaat...... Mis aparaatusega sul tegu on?
Navi on miski Philips.
kait kirjutas:Ma annan sulle väikese vihje...Q-tok kirjutas:Noo ei oska siis keegi öelda,et kust saaks?![]()
VDO=Philips=Carin
Otsi torrentitest.
Vanadel omegatel peal nii algeline navi, et sellega suurt midagi teha pole ka
Siiamaani poel ühtegi endale sobivat tulemust saanud,sellepärast mõtlesingi ,et ehk kellgil siuke plaat üle või teab netist kindlat kohta,kust saaks..

Mul on tunne et "East Europe" alates 2004 alles opeli navidest
http://www.gpsunderground.com/forums/sh ... php?t=8866" onclick="window.open(this.href);return false;
aga viimase kättesaadava vdo'le leisdin siit:
http://torrents.thepiratebay.org/434494 ... PB.torrent" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gpsunderground.com/forums/sh ... php?t=8866" onclick="window.open(this.href);return false;
aga viimase kättesaadava vdo'le leisdin siit:
http://torrents.thepiratebay.org/434494 ... PB.torrent" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Huviline
danel777 kirjutas:Google.imgśtarska kirjutas:kus sa selle pildi v6tsid????danel777 kirjutas:Minulgi sama mure otsin SIEMENSI navile plaati![]()
![]()
![]()
![]()
hee hee,mu tuttava auto on see,tall se sama pilt ka carratingus yleval,kahjuks seda masinat enam pole yhes tykkis,aga tore nähe et kellegilegi se masin meeldb!