K:opel omega 2,5td 96kw 1999a püsikiiruse hoidja

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
kullese

K:opel omega 2,5td 96kw 1999a püsikiiruse hoidja

Postitus Postitas kullese »

selline küsimus et mul hetkel püsikiiruse hidjat ei ole aga pistik on olemas et kui hankida endale suunatule lüliti kus on püsikiiruse süsteem küljes kas ta tööle hakkaks siis??? et kui kellegil on lüliti ülearu siis võib teada anda....
maku

Re: opel omega 2,5td 96kw 1999a püsikiiruse hoidja...

Postitus Postitas maku »

Kunagi installisin ise lihtsalt uue suunatule lüliti koos püsikiirushoidja nuppudega ja hakkas tööle küll,ilma et oleksin teda kompuutriga aktiveerinud.Autoks oli 1996 aasta Omega 2,5 td.Lüliti hankisin lammarist.Kui mälu ei peta siis pead diisli lüliti hankima.See on 3 juhtmega.Bensuka oma on vist 4 juhtmega.Võin ka eksida.Vaata igaks juhuks pistik järgi,mitme juhtmega on
kullese

palju se lüliti maksis sull. mul on näiteks pistik 2 juhtmega
Kasutaja avatar
wautzer
Üldmoderaator
Auto: Opel Omega FL
Has tänanud: 4 korda
Been tänatud: 4 korda

Postitus Postitas wautzer »

midagi sellist on siin: http://www.okidoki.ee/item/199237/" onclick="window.open(this.href);return false;
Chip Tuning DPF/EGR OFF 58576668Tallinn
kullese

wautzer kirjutas:midagi sellist on siin: http://www.okidoki.ee/item/199237/" onclick="window.open(this.href);return false;
midagi sellist jah aga se on nelja juhtmega aga pistik mis mul on seal on ainult 2 juhet et ma arvan et selle lülitiga ta tööle ei hakka...
maku

Postitus Postitas maku »

Uuri sealt
http://www.acar.ee/index.php?p=6&mod=to ... &t3=-1&t4=" onclick="window.open(this.href);return false;
Mina ostsin lammarist.Maksin 400 EEK.Aga oli ka vahetusvõimalus,kui ei tööta vahetatakse ümber.See oli mingi 4 aastat tagasi.Võibolla oli tõesti 2 juhtmega pistik.Kuna see nii ammu siis ei ole enam meeles.
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

forum/viewtopic.php?f=16&t=435" onclick="window.open(this.href);return false; vt.seda seal lehel veel üks link,ja siis on juttu ka diislite püsikiirushoidjate süsteemist-2 või 4 juhet ja mingi hindade jutt kahh.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Sull

Postitus Postitas Sull »

Misasja.. tahate öelda et ainult selle kangi vahetamisest piisab ? :S . No mkul 2.0 100 kw. ja vahetaks kangikese ära ja mul oleks pysikas ? :S
arska
Huviline

Postitus Postitas arska »

sh99 kirjutas:Misasja.. tahate öelda et ainult selle kangi vahetamisest piisab ? :S . No mkul 2.0 100 kw. ja vahetaks kangikese ära ja mul oleks pysikas ? :S
sellest kangi vahetusest kyll ei piisa ainult,peab olema veel pedaalidel lylitid ja kapote all mootor mis sikutab kaasi hooba!
Image
maku

Postitus Postitas maku »

Diislil on see asi lihtsam,kuna gaas on ju elektrooniline.Kui juba pistik olemas,siis ilmselt ka valmisolek.Bensukal on jah vaja midagi ,mis gaasi hoiaks.
Lüliti lisamisega võib püsikas tööle hakata,kuid ei pruugi.Lihtsam oleks kellegi käest lülitit korraks laenata ja ära proovida.Lüliti paigaldus ei ole ju Omegal keeruline.
Näiteks VAG grupi autodel peab lisaks lüliti vahetusele ka arvuti ja vastava progrega asja aktiveerima.
Kasutaja avatar
mardus72
Klubiliige
Auto: volvo v60cc
Has tänanud: 13 korda
Been tänatud: 1 kord
Kontakt:

Postitus Postitas mardus72 »

sh99 kirjutas:Misasja.. tahate öelda et ainult selle kangi vahetamisest piisab ? :S . No mkul 2.0 100 kw. ja vahetaks kangikese ära ja mul oleks pysikas ? :S
sul see nii lihtsalt ei käi.See 2,5 diislite ja kõigi faceliftide lõbu,et piisab kangi vahetusest.Neil elektrooniline gaas ja valmidus olemas.trossiga gaasi puhul vja tervet püsika süsteemi
Kui probleemi saab lahendada,siis pole mõtet muretseda.Kui mitte,siis mis seal enam muretseda;)
Image
kullese

käisin just tallinnas ostsin selle kangi ära http://www.okidoki.ee/item/199237/" onclick="window.open(this.href);return false; 350 krooniga panin kylge ja töötab ideaalselt...:D
diislil igatahes kui sul püsikat ei ole siis osta lihtsalt püsika nuppudega kang ja pane pistik külge ja töötab
Vasta