K: 2.5 V6 Hammasrihma vahetus
K: 2.5 V6 Hammasrihma vahetus
Tere, huvitab vaikselt, et kus siin lõunapool lasta teha selline teenus ja muidugi millised jupid peaks täpsemalt enne ära soetama. Ja kui juba niipalju küsin, siis mõni võiks omadest kogemustest öelda, et kuhumaani see lõpphind võiks välja kujuneda. Töö+varuosad. 

Re: K: 2.5 V6 Hammasrihma vahetus
tere
mina tegin selle töö ise ära, nii et tööraha ei oska öelda.
hammasrihm-487eeki
hammasrihma juhtrull -497eeki
hammasrihma pinguti -1202eeki (seal siis 1 juhtrull ja pingutusrull koos raamiga)
asjad tellisin autoosad.eest
mina tegin selle töö ise ära, nii et tööraha ei oska öelda.
hammasrihm-487eeki
hammasrihma juhtrull -497eeki
hammasrihma pinguti -1202eeki (seal siis 1 juhtrull ja pingutusrull koos raamiga)
asjad tellisin autoosad.eest
Minult ostes samad osad 1867.- kõik uued osad samad mis ladu24.ee-s
Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.
56997null0seitse
56997null0seitse
mul viljandimaal koht olemas 2800 eek koos varuosaga teen ära. kui sobib täpsustame
Kui autodata ja paar võtit olemas siis ei ole just eriti keeruline ise teha . Max 1h .
Päris kiire mees oled siissiimryytle kirjutas:Kui autodata ja paar võtit olemas siis ei ole just eriti keeruline ise teha . Max 1h .

Kui eriline proff oled(igapäevane töö on rihmavahetus)ja kõik asjad käe-jala jures siis muidugi võib ka 1h töö tehtud saada.
Ja katsu kuskil töökojas seda 1h tunni juttu ajama hakata

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Esimest korda pusisin ennast ogaraks , ja mingi proff ma kindlasti ei ole aga tunniga teen kindlasti ära
Mul sõber luksepp rääkis ka ,et 3 h kindlasti aga eks õlle tahab ka joomist .
Ja 1h muidugi kiirustades ja ex enne iga töö alustamist ongi loomulik kõik vaja minevad asjad käe jala juurde panna
, kui rahulikult suitsu teha iga tööriista eraldi kuskil otsimas käia jne siis kaks kolm h täiesti mõistetav .