Nii,,,kuna kelladeplokkis olev temperatuuri osuti juba pikka aega jeblas ja ülesalla hüppas ning sai proovitud erinevaid asju et milles võib viga olla,kuid tulutult,pakus tuttav mulle välja et kellaplokis temposuti süsteem tuksis...OK sain kasutatud kellad ja täna koju tulles kohe auto kallale.Kõigepealt vanad kellad maha ja uus asemele kuid uuega bensuosuti ja pöörete osuti ei töötand..nojah,mis siis ikka...uuesti maha ja vanad kellad tagasi nagu alguses oli,kuid näe imet--süüde sees,kellad nagu vanasti kõik töötab kuid kompu pime.Liigutasin kangi,,koputasin kellasid,näppisin juhtmed ja sada imet kuid ei midagi.
Olen jälle alguses tagasi ja isegi hullemas seisus.
Oskab keegi midagi soovitada?? mis võis juhtuda??
Autoks omeba B 97a.85 kw.originaal kompu.kollase pistikuga
Tänan
Ja lisaks,oskab keegi õelda millest vb tingitud olla temperatuuri osuti mitte korrektne töötamine,mingil hetkel töötab,kuid sis mitte.probleem on tegelt se,et mul näitab temp alati 100 sõidu,aegajalt seisab üldse punases ja aegajalt liigub kahtlaselt nagu heaks arvab,kuid töösooja mootoriga on alati 100 ja natuke peale.Külma mootoriga tõuseb korrektselt vaikselt kuni 100 ja siis läheb lolliks(selline mulje on jäänud)

kuna radikas kergelt lekib ja üleüldse temperatuur on ohtlik asi autole,siis tahaks enne talve kõik sellised jamad likvideerida.