1997 a.kompuuteri keele vahetus?
1997 a.kompuuteri keele vahetus?
kas on võimalik keelt vahetada kompuuteris, hea oleks ingliskeelseks.
- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Re: 1997 a.kompuuteri keele vahetus?
Esinduses saab ikka 

Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

Kahtlen, isegi mul on ingliskeelne ja auto on ostetud eesti esindusest. Nii et arvatavasti saad aint inglise keelse variandi esindusest. 

No pole paris kindel nuud kui siin foorumis keegi tegi oma kompuutri eesti keelseks kuid kasutajat ei maleta enam.
omega A-le pakuti siin mingit eesti keelset varjanti kunagi.Omega3 kirjutas:No pole paris kindel nuud kui siin foorumis keegi tegi oma kompuutri eesti keelseks kuid kasutajat ei maleta enam.
mul on tehtud kompu eestikleeelseks. kompu displayle on peale kleebitud eestikeelsed kirjad 

Kui ma ei eksi, siis Euroopas eksisteerivad kolm varianti: inglise, saksa ja prantsuse. Keegi kunagi rääkis poola keelest, kuigi oma silmadega pole sellist näinud.
- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Uuema kompu süsteemiga faceliftidel,ehk siis neil millel pole juhtimine enam kojameeste kangi küljest on neid keeli ikka rohkem,mingi 8või 10 keelt,täpselt eimäleta.Sealhulgas poola,vene ja soome keel,aga eesti keelt kahjuks pole.Ning neid saab ise menüüs vajadusel vahetada.Minul on masin itaaliast toodud ja kompu oli algselt itaalia keelneXerox22 kirjutas:Kui ma ei eksi, siis Euroopas eksisteerivad kolm varianti: inglise, saksa ja prantsuse. Keegi kunagi rääkis poola keelest, kuigi oma silmadega pole sellist näinud.
Arvan et sa mõtlesid minu teemat. Jah ma tegin kompu eestikeelseks ainult selle jao mis ma ise juurde panin aga see mis tal on sees juba seda muuta ei saa ..... tähendab saab küll aga .... pole eriti mõtekasOmega3 kirjutas:Ei,ei...ma ei moelnud omega a kompuutrit aga okei.
Kas on olemas mõni confi fail mida ümber saab progeda eesti keelseks?
Opeli esindused kasutavad keele ümber muutmiseks programmi "DIS 2000"
Mulle on küll öeldud, et saab muuta eesti keelseks kuid pead leidma eraldi faili selleks kuna sellel "DIS 2000" programmis on nagu sisse programmeeritud failid ja eraldi kuskil kaustas laiali neid ei ole. Kellel olemas või see võimalus olge head ja andke teada.
Opeli esindused kasutavad keele ümber muutmiseks programmi "DIS 2000"
Mulle on küll öeldud, et saab muuta eesti keelseks kuid pead leidma eraldi faili selleks kuna sellel "DIS 2000" programmis on nagu sisse programmeeritud failid ja eraldi kuskil kaustas laiali neid ei ole. Kellel olemas või see võimalus olge head ja andke teada.
- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Keele vahetus esinduses mingit hullu hinda ei maksa.Viimati oli miski 350eek see lõbu seal.Samas kui veel miskit diagnosti vms.teha vaja,siis peaks saama ühe hinnaga ehk siis diagnosti hinnaga asja tehtud.