Pendelhoob, lõtk sees
Pendelhoob, lõtk sees
Niisiis, vahetatud pendelhoob. Pendelhoova puks kõik tutikas, kuid kui läksin silda reguleerima, siis öeldi, et pendelhoova puks läbi, lõtk sees. Ma ei saa aru, mis lõtk. Tõstsin auto veelkord üles ja vaatasin üle, puks on seest ka korras. Liigub üles alla, mitte paremale vasakule nagu alguses katkise puksiga. Kas ta võibki liikuta nii üles alla, või on midagi muud peetis? Pärast lähen vaatan teise töökotta, kus sildu reguleeritakse. Vaatan, mis seal öeldakse.
Re: Pendelhoob, lõtk sees
Tere!
Pendelhoova puks läbi! Oskab keegi öelda palju see maksab? auto siis omega 2,5 tdi 96 kw ´98
Pendelhoova puks läbi! Oskab keegi öelda palju see maksab? auto siis omega 2,5 tdi 96 kw ´98
Odav 8€ kallim 15€, kui õieti mäletan.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
jah nii ta ongi mul läks 14 euri ja paar tundi tööd remonditöökojasvivaldi kirjutas:Odav 8€ kallim 15€, kui õieti mäletan.
Pendelhoob(puks juba sees)ongi juba ise kallis detail,hinnad alates ~40 jne.Veeanti kirjutas:Phh... Opelaasis küsiti minult tuimalt mingi 59€ainult pendelhoova eest.
Nii et polegi väga petta saanud.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
mul vahetati 12 euri eest ära...seega ideeliselt peaks olema miski pool tundi töödReinK kirjutas:jah nii ta ongi mul läks 14 euri ja paar tundi tööd remonditöökojasvivaldi kirjutas:Odav 8€ kallim 15€, kui õieti mäletan.
puksi ostsin eraldi loomulikult

Ω 2.2 DTI 2000a / Ω 2.5 TD 1999a / Ω 3.0 1998a / Ω 2.5 DTI 2003a / A6 1.9tdi / A6 quattro 2.5tdi / Insignia 2.0 CDTI 2009a
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
Sama lugu oli ka mul! uus puks ei pidanudki 1000km-i vastu, siis sai forrsist osta pendelhoob koos puksiga! ei olnud väga kallis u 20€grimreaper kirjutas:Niisiis, vahetatud pendelhoob. Pendelhoova puks kõik tutikas, kuid kui läksin silda reguleerima, siis öeldi, et pendelhoova puks läbi, lõtk sees. Ma ei saa aru, mis lõtk. Tõstsin auto veelkord üles ja vaatasin üle, puks on seest ka korras. Liigub üles alla, mitte paremale vasakule nagu alguses katkise puksiga. Kas ta võibki liikuta nii üles alla, või on midagi muud peetis? Pärast lähen vaatan teise töökotta, kus sildu reguleeritakse. Vaatan, mis seal öeldakse.