K: käigukangi nupp
K: käigukangi nupp
küsimus siis selline et kuidas saab 2,5 omegal automaatkäimal käigukangi nuppu eemaldada?
Re: K: käigukangi nupp
Mul jäi ta lihtsalt pihku, kui ma ükskord vähe hoogsamalt kurvi võtsin
. Praegu tuleb natuke tugevama sikutamise peale ära, aga miks - ei ole süvenenud, kuigi olen lugenud, et see ei käigi tegelikult nagu ära, aga pead samas ei annaks.

et põhimõtteliselt, kui tahan manuali nuppu vahetada, siis saan rellaka või rauasaega ta sealt ainult kätte?
Ei seda saab keerata lahti,võtad kangi pihku ja keerad nuppu vasakule ja siis tuleb lahti.Wearder kirjutas:et põhimõtteliselt, kui tahan manuali nuppu vahetada, siis saan rellaka või rauasaega ta sealt ainult kätte?
Hakkan kohe vaidlema!Q-tok kirjutas:Ei seda saab keerata lahti,võtad kangi pihku ja keerad nuppu vasakule ja siis tuleb lahti.Wearder kirjutas:et põhimõtteliselt, kui tahan manuali nuppu vahetada, siis saan rellaka või rauasaega ta sealt ainult kätte?

No mul kahel omegal on tulnud küll äratom2403 kirjutas:Hakkan kohe vaidlema!Q-tok kirjutas:Ei seda saab keerata lahti,võtad kangi pihku ja keerad nuppu vasakule ja siis tuleb lahti.Wearder kirjutas:et põhimõtteliselt, kui tahan manuali nuppu vahetada, siis saan rellaka või rauasaega ta sealt ainult kätte?Ega ikka ei saa küll,proovisin isegi kruustangide vahel torutangidega.Läks lihtsalt pudiks,tegelt ei taha vaielda
vähemalt tollel autol mida lammutasin oli nii.enda omal üritasin ka kord seda eemaldada aga tulutult.

Mis moodi see nupp siis B-l ära tuleb kuidas käigukangi nahka vahetada saab,teab keegi? 

Mina räägin ikka B aga A-l on sama teemaWearder kirjutas:kas me räägime a-dest või b-dest? mina räägin omega b-st

Siin võiks ülsde omegate käigukangi nuppude ja sinna kuuluvad mured ära lahendada!
Pole küll teemasse aga kuidas seda käigukangi nahka sealt alt kätte saada,mingi raam seal all?

Pole küll teemasse aga kuidas seda käigukangi nahka sealt alt kätte saada,mingi raam seal all?
No omega A-l tuleb käigukangi nupp lihtsalt tõmmates ära ta on kinni liimitud sinna, vaevalt teistel oplikatel nii väga teist moodi on.
Seda osa kuidas tagurpidi käiku sisse pannakse pole ju vaja ära tirida.
Seda osa kuidas tagurpidi käiku sisse pannakse pole ju vaja ära tirida.