Immo Jamab!!!

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
antsra

Immo Jamab!!!

Postitus Postitas antsra »

Auto: Opel Omega 2,5tdi
Võti ei tunnista immot, auto tööle ei lähe.
Mida teha?
Kas peale esinduse veel mingisuguseid võimalusi on?
Oskab keegi aidata?
TõnisOppe

Re: Immo Jamab!!!

Postitus Postitas TõnisOppe »

Kui auto ei tunnista immot siis jääb engine check lõputult vilkuma süüte sisse keeramisel mida siis ilmselt sul teeb.
Diagnostiga võib ilmselt targemaks saada küll.
Kas sul on auto pass olemas, see kus on immo kood kirjas?
kermo

Postitus Postitas kermo »

mis aastast auto on?diagnostist suht vähe kasu,arvuti külge ja immo ära progeda uuesti,kuid mina otsiks viga miks see immo nii teeb üldse.
martsipan

Postitus Postitas martsipan »

antsra kirjutas:Auto: Opel Omega 2,5tdi
Võti ei tunnista immot, auto tööle ei lähe.
Mida teha?
Kas peale esinduse veel mingisuguseid võimalusi on?
Oskab keegi aidata?
esindus ei küsi üldse tegelikult kirvest hinda. mäletan kuskil paar aastat tagasi oli mul sama jama ja sain teise kasutatud võtme immo kiibi koos programeerimisega kuskil 400 eest.
Sull

Postitus Postitas Sull »

ISe jamasime vectra immoga tyykk aega ja siis taipasime vaadata v6tme sisse.. sealt oli kiip jooksu pand ja läbiime s6branaine leidis veel selle diivani alt yles ka xD
Sull

Postitus Postitas Sull »

no oled midagi targemaks saand?
pelx

Postitus Postitas pelx »

Tere!
Vajan abi aidake ülesse leida kust saab imo maha võtta kuna võtmed on omadega läbi ja autot kasutada ei saa! Auto on omega karavan 2,0 ja 94a.
Tänan
v6omega

Postitus Postitas v6omega »

Helista 53739125 maksab 500.-
paikas

Postitus Postitas paikas »

immo maha võtmine lihtne.
kunagi kui pildiaparaadi saan siis teen pildijada juurde selele ja eraldi teema KnowHow sektsiooni.

tuleb maha kruvida kinda laegas, sell etaga jooksevad juhtmed plastik katte taga, seal enamasti kas 1 või 2 10cm x 1cm pistikut üks neist on umbes kindalaeka augu keskel see on immo oma, teine pistik jääb vähekesk konsooli poolele ja selle tööd veel ei tea, kui immo peal siis on keskmisel seal karbike küljes, kui immot pole siis on pistikul ees plastik kate. Immo eemaldamiseks tuleb võtta immo box küljest ja ühendada pistikutes 2 jämedat punase ja sinisega juhet kokku ja 2 peenikest musta omavahel kokku, lõpuks veel need omavahel. ühendamise ajal soovitaks aku klemm maas hoida, sest muidu võid auto aju lolliks ajada. hiljem klemm peale tagasi ja ei jää ei mootori tuli vilkuma ega midagi.
silluboy

Postitus Postitas silluboy »

heh mul vabsee mingi x immo. tundmatu firma poolt mingi pisike junn võtme kimbus mis tuleb auku surada ja siis võtab süüte sisse. Kapoti all on mingi õllepurgi taoline jama kus palju juhtmeid jooksmas:S
vahepeal ei lasknud starterit järgi võtta sis kapoti alt kruvikaga äsasisn käima aga hiljem ma kolkisin seda immot suure vihaga ja näed ime värk hakkas korralikult tööle:D
kaarel88

Postitus Postitas kaarel88 »

Mul sama teema, oleks nüüd vaja täpsemalt pilte.. mis ja mida ühendada.
kaarel88

Sellised jubinad
Pilt
Pilt
kaarel88

Sain korda:)
Vasta