Selektorlüliti eemaldamine 96a AR-25
Selektorlüliti eemaldamine 96a AR-25
Kuidas korrektselt ja ühes tükis eemaldada selektorlüliti? 2 polti on lahti keeratud ja käigulülitushoob ka eest ära võetud, aga vabatahtlikult ta selektori võlli küljest lahti ei taha tulla. Mingit stopperit ka nagu ei paista. Ohtralt leotada ja rakendada suuremat jõudu?
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
Re: Selektorlüliti eemaldamine 96a AR-25
2 polti? minu mäletamist mööda oli seal 3 polti aga võin ka eksida, siis see hoovapolt eraldi ning siis peab ta välja tõmbama, ühtegi stopperit ei tohi seal olla - kui keegi sinna midagi aretanud pole aga vaevalt, kui kõik poldid lahti, võtad selekttorist ühe/kahe käega kinni ning ürita loksutades lahti tõmmata, võimalik, et sinna on igast saasta ( kruusatükid, muda vms ) vahele jäänud, aga ära kõvasti tõmba kuna selektoril on sees omakorda hoob mida juhib üks plastik rõnga. See on nõrk, mina olen selle loksutamisega ( mahavõtmisega ) endal vana ära lõhkunud ja uuesti joota on mõttetu kuna see ei pea.petzp kirjutas:pole keegi eemaldanud viimasel ajal?
Kui väga vaja ma võin tulla sulle api ja maha võtta.
Re: Selektorlüliti eemaldamine 96a AR-25
minu arust oli kah kolm polti, aga üks oli sellise koha peal (üleval) et kohe ei näinud