K:Vaakumvoolikud
-
- Huviline
K:Vaakumvoolikud
Teeks teema siis kapotialustest vaakumvoolikutest , skeemi.
Kui kellegil on lisada joonisena, milline voolik kuhu läheb siis palun.
Kui kellegil on lisada joonisena, milline voolik kuhu läheb siis palun.
Re: K:Vaakumvoolikud
Nii...teen siis otsa lahti. Kõiki ei viitsi panema hakata aga minu poolt siis Y25DT mootori skeem.

-
- Huviline
kait kui sa viitsid v6i saad siis pane äkki ka pensukate omad ylesse,paistab et sul on head skeemid olemas ja täpsed!
-
- Huviline
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
2.0 ecotec 100kw - need on siin kõige teretulnumad asjad.Omega Sport Packet kirjutas:Eriti oleks teretulnud 2.0 ecotec 100 kw oma.Tuleb vist Kaiti moosima hakata
Ja mina oleks väga huvitatud 2.6l bens 132kw vaakumvoolikude skeemist, kui see sullle Kait väga tüli ei tee 

-
- Huviline
Teeme Kaidile korjanduse, mina panin 6packi igatahes külmikusse ja ootab Kaidile kohale toimetamist.Nende vaakumskeemidega on keeruline, lihtsalt ei leia ja igat programmi ei jõua ka alla sikutada.Ja kellegi kodukootud skeemi järgi väga, no tahaks üle kontrollida asja
Ärge selle korjandusega kiirustage
. Tuleb välja, et isegi kui ma ma tahaksin siis ei suuda ma teiste mootorite vaakumeid Opeli TIS-st välja otsida....pool tundi juba otsin aga ei midagi. 

-
- Huviline
mingi workshop manual on ka, räägib, et tonnide kaupa opelite kohta jooniseid jne, alla laadida kusagilt mujalt ei õnnestu kui vaid ametlikku kanalit pidi, hind oli 20 naela.Huvitav, maksan 20 naela ära ja äkki laen alla mingi onu remuse multika.Tasub jamada või ei tasu selle asjaga?
Kahtlane. Keegi ei garanteeri ju, et vaakumi skeem kirjas on. Aga kas Haynes-i targas raamatus pole vaakumi skeemi? Vist mitte.
-
- Huviline
Ei ole.omegaowners foorumis on küll pikk jutt aga kes seda nüüd ytleb, kas seda tõe pähe võtta.
Ega jää muud üle kui hakata erinevate masinate pealt vaatama ja ise koostama vist.
Enda masinal see häda, et salongiõhufiltri juures olevast vaakumpaagist tuleb 2 toru välja, yks läheb pidurivaakumi peale, paagi pealt vaadates siis juhi poolne ja kõrvalistujapoolne läheb hoopis salaongiradika torude vahele kummilutti, sinna peaks minema see kolmikkraani oma ju.
Kliimaautomaatik ja saad nüüd aru mis harakapesa seal on.
Ega jää muud üle kui hakata erinevate masinate pealt vaatama ja ise koostama vist.
Enda masinal see häda, et salongiõhufiltri juures olevast vaakumpaagist tuleb 2 toru välja, yks läheb pidurivaakumi peale, paagi pealt vaadates siis juhi poolne ja kõrvalistujapoolne läheb hoopis salaongiradika torude vahele kummilutti, sinna peaks minema see kolmikkraani oma ju.
No kliima omasid oli TIS-s ka. Nii peakski ju õige olema. Pidurist tuleb vaakum, läheb paaki ja sealt edasi kliimasse kus jagatakse vaakumit erinevate kliima detailide vahel. Ma proovin leida TSI-ist.Omega Sport Packet kirjutas:Enda masinal see häda, et salongiõhufiltri juures olevast vaakumpaagist tuleb 2 toru välja, yks läheb pidurivaakumi peale, paagi pealt vaadates siis juhi poolne ja kõrvalistujapoolne läheb hoopis salaongiradika torude vahele kummilutti, sinna peaks minema see kolmikkraani oma ju.
-
- Huviline
Jaa aga yks vaakumtoru läheb läbi salongikummiluti(vaakumpaagist), salongis seespool kummiluti küljes on ka vaakumtorukoht, mootoriruumipool siis nö pime kuhu peaks minema kolmikkraan..Mis täpselt salongis seal luti küljes kui üldse.
Tekitas probleemi juurde hoopis-tuleb lahti võtta või katsuda pime läbi , mis seal toimub.
Tekitas probleemi juurde hoopis-tuleb lahti võtta või katsuda pime läbi , mis seal toimub.
-
- Huviline