autom. akende,katuseluugi sulgemine ei tööta!
autom. akende,katuseluugi sulgemine ei tööta!
eelmisel omegal oli nii et kui hoida puldil uste sulgemisnuppu all siis sulges ka katuseluugi ja avatud aknad. sama tegi ka siis kui ukselukku kinnikeerates võtit hoidsin lukustamisasendis paar sekundit. isegi kasutajajuhendist lugesin et see süsteem peaks mu uuel oomil ka peal olema. aga tundub et et tööta. on keegi asjast üle?
Re: autom. akende,katuseluugi sulgemine ei tööta!
Äki programeerimises asi, et tuleks salvetsada. Siin kuskil teema kah sellest.
aknaid on lihtne salvestada aga luugiga ei oska aidata sest pole olnud luugiga oomi. akendel hoiad lihtsalt nuppu sees paar seki kinise aknaga ja kõik
Kui aku on tagant ära olnud siis õpetad aknad jälle uuesti käima. Ma pole seda varianti kasutanud et kinniste akendega hoian nuppu sulgemisasendis paar sekundit. Küll aga lasen aknad alla-üles ja hoian äärmistes asendites ehk all ja üleval nuppu veel paar sekundit all. Käib plõks ja korras. Luugiga sama teema.
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
Comfort süsteem on selle asja nimi kui ma ei eksi. istu autossse, ja klõbista kõik akna nupud läbi: ( aknad on kinni ) hoiad nupp sulgemis asendis - loe mõttes max 2-i ja tee nii igale aknale.
Luugi puhul olen mina teinud nii, et keerad mingisse lahti käivasse asendisse ja siis hoian nuppu peale ( 94-99 käib see nupp niimoodi, ilmselt sama ka uuematel ) siis luuk avaneb seal teatud valitud asendisse lahti , vabastad käe ning keerad selle sulgemis asendisse ja asi töötab. Ma ei tea kas said aru :d
Luugi puhul olen mina teinud nii, et keerad mingisse lahti käivasse asendisse ja siis hoian nuppu peale ( 94-99 käib see nupp niimoodi, ilmselt sama ka uuematel ) siis luuk avaneb seal teatud valitud asendisse lahti , vabastad käe ning keerad selle sulgemis asendisse ja asi töötab. Ma ei tea kas said aru :d
aknad käivad uuematel samamoodi, nagu eelpool kirjeldatud. Aga kui see kõik tehtud, siis kontrolli juhtmeid juhi jalgade alt. võivad olla läbi roostetanud.Jospa kirjutas:Comfort süsteem on selle asja nimi kui ma ei eksi. istu autossse, ja klõbista kõik akna nupud läbi: ( aknad on kinni ) hoiad nupp sulgemis asendis - loe mõttes max 2-i ja tee nii igale aknale.