K: Frontera Immo
K: Frontera Immo
Selline jama, et 95 aasta 2.0 bensukas Sport Frontera´l immo jamab (ei lähe käima iga kord ja vahel isegi käies lükkab pumba tagant ära). Aga vot ise näind ei ole seda, aga pidi olema siuke pulk või asi võtmekimbus immo teema, ei tea kas tehase oma või mitte. Aga et oleks vaja maha võtta see süsteem, et mis klemmid kuhu ja millega ühendada tuleb kui kellegil aimu on või on kohe saadaval kuskil see samune pime selle immo aju asemele?
Re: K: Frontera Immo
jh mul oomil kah see nn pulk võtme kimbus
kapoti all on väike purgike kus igasugu juhtmeid et sealt tuli paar juhet otse ühendada.
Ma ei tea täpselt aga mul tuttav olevat seda teind ja rääkis kuidas asi käib kui mul immo jamas.
Ei lasknud süüdetgi järgi panna
kapoti all on väike purgike kus igasugu juhtmeid et sealt tuli paar juhet otse ühendada.
Ma ei tea täpselt aga mul tuttav olevat seda teind ja rääkis kuidas asi käib kui mul immo jamas.
A kas sul võimalust on natuke täpsustavat infot saada selle kohta, mida kuhu ühendada?silluboy kirjutas:jh mul oomil kah see nn pulk võtme kimbus
Rääkige omadest kogemustest... inimesel auto seisab kodus praegu, saaks mingi pildi või suunava infogi, saaks ise kasvõi vaatama minna ja asi korda teha.
Mina oma Mitsul võtsin alarmi aju pistiku, sealt kaks esimest sama värvi juhet (kollased), need omavahel kokku ja auto töötas.
See oli peale kõnet tuttavale autoelektrikule, kes nii käskis teha.
See oli peale kõnet tuttavale autoelektrikule, kes nii käskis teha.