küsimus geneka osas
küsimus geneka osas
mulomega A-l on sis selline mure et vahest õrnalt see laadimise märguande tuli hõõgub ja käima panen sis midagi piniseb nagu oleks mingi rullik läbi.
Kas asivõikolla siis selles et ganekal on mingi laager läbi või midagi.
Muidu laeb ja kõike aga näiteks sigarisüütaja sisse lükkan hakkab hõõguma
Kas asivõikolla siis selles et ganekal on mingi laager läbi või midagi.
Muidu laeb ja kõike aga näiteks sigarisüütaja sisse lükkan hakkab hõõguma
Re: küsimus geneka osas
Mõõda voolud üle. Lamp lambiks aga mõõda numbreid siis saad konkreetselt teada. Ilmselt hakkab laadimisrelee ära väsima või harjad hakkavad otsa saama. Genekas maha ja spetsialisti juurde.
kui iniseb siis harjad, kui viliseb siis laager ja mõlemad on piisavad takistused, et mitte korralikult laadida. aga kas viga on tühikäigul või jääb ka siis kui paremat jalga natuke sirutad?
kui tuuri annad ja aku tuli ikka hõõguma jääb kogu elektrikoormuse all siis on laadimis relee või pinge regulaaator
kui tuuri annad ja aku tuli ikka hõõguma jääb kogu elektrikoormuse all siis on laadimis relee või pinge regulaaator
Mis asi on hoolduskomplekt????? Oled genekat varem parandanud või vähemalt näinud kuidas seda tehakse?
ei ole, ma kunagi vaatasin autoladu.eest et seal oli mingi genka hoolduskompl. müügil.
Kuigi ma autoladu ei usalda aga seal oli selline asi ju. Praegu ma vaatan on seal mingi vahetus osa aind ja plekib ka 4000 eesti raha
Kuigi ma autoladu ei usalda aga seal oli selline asi ju. Praegu ma vaatan on seal mingi vahetus osa aind ja plekib ka 4000 eesti raha
kui tartus oled siis mine petoonikasse seal õuepeal tartumaja kõrval on garaažid, ühes garaažis remonditakse genekaid, viimati maksin ma seal eestirahas 600.- ja sain täis remonditud geneka. Kõige targem tegu.
ok aga kas nad teevad kogu kupatuse, ma mõtlen et viin auto ja pärast saan terve genekaga tagasi
Seal hoovi peal isegi käinud. Julgen soovitada. Aga kui säästa tahad siis võta ise genekas maha ja pane ise peale.
Harjad on üks lihtsamaid asju. Kui juba maha võtad siis vii ikka spetsialisti kätte. Võib olla ka dioodides, mähises, relees, laagrites vigasid mida ise ei oska vaadatagi. Selleks vaja spets pinki.
Oleneb,mis firma generaator on.A omegal arvatavasti ikka boch´i oma ja selloisel juhul harja hoidik/pingeregulaator väliskorpuse küljes.2kruvi lahti keerata ja harjahoidik käes.Kui delco generaator,siis natuke keerulisem asi.
Esialgi vaheta harjad jahh ää ja siis vaata mis teeb
Esialgi vaheta harjad jahh ää ja siis vaata mis teeb
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
seda saab ise teha aga see keeruline töö kui pole õigeid riistu. ja ma juba sain ammu aru, et mõistlikum on see prode juurde viia ja paneks järsku selle teema LUKKU