PS! Seda saab teha ilma armatuuri maha võtmata ning saagimata kuhugi auke.
Tegin seda nii:
1. Esiklaasi all paremas nurgas, kus asub salongi õhufilter, sealt pealt eemaldasin plastiku (seda saab teha nii: akna allservas oleva kummitihendi all on plastikkruvid, mida keerad veerand ringi ja....... ongi käes).....
2. Edasi keerasin lahti selle plastikust asjakese, mille sees salongi õhufilter on ( seda saab teha nii: üleval kaks 10 võtmega keeratavat mutrit ja kaks vaakumvoolikut lahti)....ning oligi see asjake käes.
3. Siis paistab üks luuk, sealt (üks kümme võtmega keeratav mutter) see võtta eest ära ning siis pääsed ligi voolikutele, millel on veidi erilised kinnitusklambrid. Nende klambritega tasuks nüüd veidi ettevaatlik olla, kuna need on suht kergesti purunevad.
4. Nüüd kui olin need voolikud lahti saanud, panin sinna otsa mingid voolikujupid, et saaks hakkata sinna sisse valama
äädikat (mina tegin seda äädikaga ja aitas, muidugi võib seda teha mingi muu puhastusvedelikuga).
Sisse valamiseks kasutasin alumist toru ja väljatulekuks ülemist.
Valasin mingi osa puhtalt äädikat ja siis kuuma vett tagantjärgi (mitte just keevat, aga umbes 80 kraadi). Siis lasin umbes 2 minutit seista ja siis puhusin....(kasuta puhumiseks kompressorit)..... selle tühjaks ning kordasin seda tegevust, seni kuni väljatulev vesi jäi täitsa puhtaks. Äädikat kulus selleks mul umbes liiter.
NB! KUUM ÄÄDIKANE VESI ON VÄGA KEHV SISSE HINGATA JA PAREM OLEKS KUI NAHALE KA VÄGA EI SATUKS!!!!!!
5. Ja nüüd kui enam mingeid olluseid ega soga vees polnud, siis kõik kokku tagasi.
Mind igaljuhul aitas!