välis temp.andur

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
smurfike

välis temp.andur

Postitus Postitas smurfike »

Sai ka omale soetatud omega B (ilmselt B,kuna ei tea mis see täht tähendab :D ) 99a 2,5TD,ja hoolimata sellest et mõnel hommikul on õues veel -10c väidab auto mulle pisarsilmi,et tegelikult on väljas +40c.ja seda nii külma kui ka sooja mootoriga.on kellegil sarnast jama olnud ja kas lahenduseks oleks andusi vahetus või miskit lihtsamat.
samuti jama siis kui autol kütet vähem kui 20lkülmalt läheb hoobilt käima,soojalt tahab käiamist 5-10sec.kui kütet rohkem siis soojaga käivitus aeg 2-3 sec.
ja kas sooja mootoriga eelsüüte küünalde tuli peaks põlema hakkama või ei.ennem olin mersu omanik ja sellel andis ka sooja mootoriga küünlaid.Omega aga soojalt ei anna.
Q-tok

Re: välis temp.andur

Postitus Postitas Q-tok »

Esimese stange all vasakus servas on välis temp. andur, vaheta see ära ning siis peaks asi korras olema selle temperatuuri näiduga! ;)
grimreaper

Postitus Postitas grimreaper »

See temperatuuri andur võib sealt pesast lahti olla tulnud ja juhtme küljes rippuda ja isegi vastu maad lohiseda. Mul mitu temperatuuri andurit nii katki läinud. Ma panin nipukatega kinni.
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Postitus Postitas reims86 »

Uus temp andur ca 10€ ligi ja viga peaks olema ammendatud ja küünlaid ei anna üldjuhul sooja mootoriga jah (minuomal midagi paigast ära ja annab alati küünlaid :D )
Aga paaki ära lase siis 20l
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a 8) , Audi A4 2,5TDI 1999a,
Omega Sport Packet
Huviline

Postitus Postitas Omega Sport Packet »

Andur sai vahetatud ja juhe oli katki-see joodetud.Ja ei saa siiani õiget temp kätte.12 kraadi näitab valesti.Juhe koos
Vasta