Geneka laager

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
poison1991

Geneka laager

Postitus Postitas poison1991 »

Mulle tundub, et geneka laager on läbi läinud. Kui auto seisab ning mootor töötab siis tuleb imelik hääl ja kui gaasi nata juurde anda siis kaob ära.
aku laadimine on muidu korras.
Et oskab keegi soovitada midagi? Ise on raske vahetada seda laagrit või on vaja viia remonti?
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Re: Geneka laager

Postitus Postitas reims86 »

köigepealt pinguta/vaheta geneka rihm ja siis suundu sinna sisse.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a 8) , Audi A4 2,5TDI 1999a,
poison1991

No ma vahetasin hiljuti mooroti rihma ära ja siis proovisin keerata seda laagrid, ning ta ei liikunud sujuvalt, oli tunda et midagi viga.
poison1991

aga kas on tallinnas kedagi või kus normaalne koht teha korda?
veiks

Postitus Postitas veiks »

poison1991 kirjutas:aga kas on tallinnas kedagi või kus normaalne koht teha korda?
Auto-, ATV-, mootorratta-, paadi-, traktori- jne. elektrivigade, nende põhjuste leidmine ja kõrvaldamine.
Starter, generaator remont, uute müük ja nende osade müük. http://www.melasiauto.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Olavi tel. 5019118. 24h/7/365.

Minu Oomil Olavi vahetas geneka laagri ära ja väga korralik töö on temalt, igaljuhul julgen soovitada.
v6omega

Postitus Postitas v6omega »

Türi tn 7 on selline firma nagu Aleklena OÜ. Tegeleb generaatorite ja starterite remondiga. Neil on kiire teenindus, head hinnad ja garantii. Vajadusel võtavad ka detailid autolt maha ja pärast panevad tagasi.tel- 651 5528
Vasta