vaja tarka nõuannet kaaskannatajatelt:)
vaja tarka nõuannet kaaskannatajatelt:)
vaja oleks sis abi.teab äkki keegi sellest autost midagi või mida tuleks kindlasti järgi vaadata kui seda autot endale soetama hakata! ei tea kas panin postituse õigesse kohta aga loodan ikkagist abi saada!auto sis selline!
http://auto.motors24.ee/vehicles/327910 ... &sort=paid" onclick="window.open(this.href);return false;
Ette tänades Egon!
http://auto.motors24.ee/vehicles/327910 ... &sort=paid" onclick="window.open(this.href);return false;
Ette tänades Egon!
Re: vaja tarka nõuannet kaaskannatajatelt:)
Vaadates seda "õhufiltrit" tuleb lausa nutt peale. See ei kõlba küll kuhugi ja tuleks kohe välja vahetada. Loob ka ülejäänud autole halva varjundi. Stange räbal ja esituled kahtlaselt ebasarnased. Võib viitada sellele, et auto on matsu pannud. Mingid suvalised vabandused auto vigade kohta infos kirjas jne. Ise ei soovitaks aga väliselt üldiselt kena auto ja hea hinnaga. Kui on soovi - lase käija. Võid ka hea auto otsa kukkuda.
mul ajas ka see koonusfilter nats südame pahaks..aga mul selline võimalus et mul sõbral selline mootor garaasis seidab et saaks selle varuosadeks kõrvale osta...aga ega ei oska öelda mis tal selle tagumise käiguga olla võib!tegelt polegi mõte seda autot osta vaid hoopis vahetada...
varem on olnud mul omega ja hea auto on muidu...aga sellist mootorit pole nagu olnud ja ei tea mida temast vaadata et ta normaalne oleks!
varem on olnud mul omega ja hea auto on muidu...aga sellist mootorit pole nagu olnud ja ei tea mida temast vaadata et ta normaalne oleks!
-
- Huviline
Ära selle tagumise käigu pärast väga muretse.
Ilmselt kisub vasakule kuna õõtsapuksidega jama.See pindmie rooste on nn vaikus ennem tormi.
Jahutusvedelikku võiks ka jälgida
Ja koonusfiltril ei ole viga midagi suvel eriti.Lämbubki vähem
Ilmselt kisub vasakule kuna õõtsapuksidega jama.See pindmie rooste on nn vaikus ennem tormi.
Jahutusvedelikku võiks ka jälgida
Ja koonusfiltril ei ole viga midagi suvel eriti.Lämbubki vähem
ei saand nagu kaa aru mix sind see õhufilter häirib
muide omegal pole käigukangil "vardaid" vaid 1 hoob ja seda nagu kaa väga regullida ei saa. (omad kogemused ) 

- Argo
- Klubiliige
- Has tänanud: 7 korda
- Been tänatud: 3 korda
Muidu selle auto müüa on siin foorumis ka kasutaja siin on link. forum/viewtopic.php?f=39&t=2314" onclick="window.open(this.href);return false;
- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
Mis jutt see on kui sõbra oomil kasti vahetasime, siis oli tükk tegu, et kang oleks õige kohapääl!vaid 1 hoob ja seda nagu kaa väga regullida ei saa.
mardus! plaan polekski osta vaid vahetada opel vectra a vastu:) aga kardan vähe et saan vasta pükse sest endal auto korda tehtud just ja korralikult ülevaatusel ka käidud...aga omegat tahaks endale ikkagi:)
Egon kirjutas:mardus! plaan polekski osta vaid vahetada opel vectra a vastu:) aga kardan vähe et saan vasta pükse sest endal auto korda tehtud just ja korralikult ülevaatusel ka käidud...aga omegat tahaks endale ikkagi:)
Eheee.

Nägin kuulutus pühapäeval, mõtlemine läks vähe pika peale ja jäingi nats hiljaks.

???????????megahabe kirjutas:Mis jutt see on kui sõbra oomil kasti vahetasime, siis oli tükk tegu, et kang oleks õige kohapääl!vaid 1 hoob ja seda nagu kaa väga regullida ei saa.
no tegelt kah on manuaalil 1 hoob löö või maha kui ei usu

to urmo1989. millest sa räägid?
millega sa hiljaks jäid?auto täiesti alles veel:D on sul huvi ve?

kaaslased!!!!! vahet ei ole mitu hooba tal on
oleks tegelt vaja teada mida üldse sellise mootoriga auto juures vaadata et ta natuke aega mul ikka koos püsiks mitte et ma temasse kohe miljoone ei peaks sisse tampima hakkama:D

Eks ma salamisi loodan jah, et diil jääb katkiEgon kirjutas:to urmo1989. millest sa räägid?millega sa hiljaks jäid?auto täiesti alles veel:D on sul huvi ve?

Neil mootoritel esineb keskmisest tihedamini vedelikupidamatust, ülejäänud probleemid ei ole eriti märkimisväärsed.Egon kirjutas:kaaslased!!!!! vahet ei ole mitu hooba tal onoleks tegelt vaja teada mida üldse sellise mootoriga auto juures vaadata et ta natuke aega mul ikka koos püsiks mitte et ma temasse kohe miljoone ei peaks sisse tampima hakkama:D