fl omega 2002a.display.

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
oliver8210

fl omega 2002a.display.

Postitus Postitas oliver8210 »

Nimelt mul on see väixse ekraaniga,diplay,aga kojameeste kangi küljes on nupud,aga nuppe vajutades ei näe ma küll mingit kütusekulu jne,ainult kell ja kuupäev ja temperatuur,kas pean muretsema suure ekraaniga kompuutri või on viga muus,makix pole enem originaal,vaid dvd mängia pioneer(suure ekraaniga)
Kasutaja avatar
mardus72
Klubiliige
Auto: volvo v60cc
Has tänanud: 13 korda
Been tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: fl omega 2002a.display.

Postitus Postitas mardus72 »

oliver8210 kirjutas:Nimelt mul on see väixse ekraaniga,diplay,aga kojameeste kangi küljes on nupud,aga nuppe vajutades ei näe ma küll mingit kütusekulu jne,ainult kell ja kuupäev ja temperatuur,kas pean muretsema suure ekraaniga kompuutri või on viga muus,makix pole enem originaal,vaid dvd mängia pioneer(suure ekraaniga)
sa pead muretsema orig.maki,siis saad kompu toimima.kompu toimib läbi maki.
Kui probleemi saab lahendada,siis pole mõtet muretseda.Kui mitte,siis mis seal enam muretseda;)
Image
oliver8210

kas nii saax kuidagi.et originaal makk vahele ühendada ja see kuhugi istme alla pista,lihtsalt niipalju ühendada et kompu tööle hakkax.
oliver8210

ja kas fl on olemas ka suur display,mitte see pisike,vanal omegal oli suur display,aga fl väike....huvitav
Kasutaja avatar
mardus72
Klubiliige
Auto: volvo v60cc
Has tänanud: 13 korda
Been tänatud: 1 kord
Kontakt:

Postitus Postitas mardus72 »

oliver8210 kirjutas:ja kas fl on olemas ka suur display,mitte see pisike,vanal omegal oli suur display,aga fl väike....huvitav
Fl-il on neid mitu varianti nagu vanemalgi,väiksed,suured ja veel ka värviline variant.Mõned variandid lisaks allpool näidatud piltidele peaks veel olema.Üldjuhul on 2,2-sed masinad väiksema varustusega, paremad displeid on parema varustusega masinatel ja neil pole enam kompu juhtimine kojameeste kangi küljes.
Kuidas ja kas saab komput sul mingi nipiga tööle,sellele peaks oskama kasutaja Kait vastata.

Paar näidet
Pilt
Pilt
Nendel variantidel pole kompu juhtimine enam kojameeste kangi küljest
Pilt
Pilt
Kui probleemi saab lahendada,siis pole mõtet muretseda.Kui mitte,siis mis seal enam muretseda;)
Image
Vasta