Mure siis järgmine:
Kui auto käima panna, siis lähevad ja jäävad põlema tagurdustuled. Vahetpole, kas auto töötab vabalkäigul, või on sees esimene käik või tagurpidi käik. Ikka põlevad. kui aga tuuri anda siis hakkavad hõõguma kergelt(nagu hakkaks ära kustuma).. kui ainult süüde sisse panna siis ei põle..
Huvitav ka see et kui auto töötab ja panna tagurpidi käik sisse ja hakkad autot seisma jätma siis võib võtme välja võtta ja auto jääb tööle... Kusagil mingi lühis aga kus võib olla see...??
Või on võimalik et andur jamab vahel ei läinud kohe tagurdus tuled ka kohe sisse pidi käiguga mängima siis läks põlema ilusti et äkki ikka andur jamab..?
On kellegil kogemusi?
Aitähh vastamast.!!
Opel omega 2.5D 96kw 94.a. Tagurdustulega probleem.
Re: Opel omega 2.5D 96kw 94.a. Tagurdustulega probleem.
ilmselt lüliti jamab jah, endalgi hiljuti vahetatud ja enne tegi vahepeal põhimõtteliselt sama nalja...seda ei ole vist keeruline vahetada ja ei maksa ka palju (praegu leidsin 7-8€)
või sul üldsegi automaatkastiga tegemist? tolle kohta ei oska kommenteerida
mul manuaal ja süütelukk on mul vist ka vigane...võtme saab igas asendis välja tõmmata
või sul üldsegi automaatkastiga tegemist? tolle kohta ei oska kommenteerida
mul manuaal ja süütelukk on mul vist ka vigane...võtme saab igas asendis välja tõmmata
Ω 2.2 DTI 2000a / Ω 2.5 TD 1999a / Ω 3.0 1998a / Ω 2.5 DTI 2003a / A6 1.9tdi / A6 quattro 2.5tdi / Insignia 2.0 CDTI 2009a
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
Misugune käigukast autol on?
Manuaali puhul tagurpidi käigu tulede lüliti vahetus ilma autot tõstukile ajamatta täitsa võimalik.Ajad tungrauaga natuke juhipoolse külje üles ja auto all natuke roomates saadki selle lüliti vahetatud.
Manuaali puhul tagurpidi käigu tulede lüliti vahetus ilma autot tõstukile ajamatta täitsa võimalik.Ajad tungrauaga natuke juhipoolse külje üles ja auto all natuke roomates saadki selle lüliti vahetatud.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Manuaal kast on õnneks.
hetkel ei põle enam tagurdus tuled vahetasin ühekaitsme ära mis oli kapotiall ma ei tea kas töesti oli selles viga aga hetkel pole andurit ära vahetanud sest nüüd toimib kui jamama hakkab eks siis peab vahetama.
Minu autol ka süütelukk jamab saab võtme välja võtta kui auto töötab:)
Võib teema lukku panna siis. Hetkel toimib kõik!
hetkel ei põle enam tagurdus tuled vahetasin ühekaitsme ära mis oli kapotiall ma ei tea kas töesti oli selles viga aga hetkel pole andurit ära vahetanud sest nüüd toimib kui jamama hakkab eks siis peab vahetama.
Minu autol ka süütelukk jamab saab võtme välja võtta kui auto töötab:)
Võib teema lukku panna siis. Hetkel toimib kõik!
kas keegi oskab öelda, kustkaudu ja kuhu kasti küljest see lüliti juhe jookseb?
Mul kasti küljes lüliti olemas aga juhet pole, mis sinna otsa peaks käima
Mul kasti küljes lüliti olemas aga juhet pole, mis sinna otsa peaks käima

Ω 2.2 DTI 2000a / Ω 2.5 TD 1999a / Ω 3.0 1998a / Ω 2.5 DTI 2003a / A6 1.9tdi / A6 quattro 2.5tdi / Insignia 2.0 CDTI 2009a
Kuna enda oma on hetkel tõstukil siis oli hea vaadata.
Juhe tuleb mootori juhtmestikust mis läheb mootori tagant läbi.
Juhe tuleb mootori juhtmestikust mis läheb mootori tagant läbi.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE