K: Mootori tuli põleb aegajalt.
K: Mootori tuli põleb aegajalt.
Tegin täna kirjaklambri diagnosti ning tuli veakoodiks 0130.
Oskab keegi öelda mis viga see on?
Mootoriks 2.0 100kw
Oskab keegi öelda mis viga see on?
Mootoriks 2.0 100kw
Re: K: Mootori tuli põleb aegajalt.
Diagnostika aitab sellisel juhul:poison1991 kirjutas:1998 a. mudel
no diagnosti on tehtud mitu korda autol, aga mitte midagi ei näita.
su eelviimane postitus on väga kummaline... ei ühti nagu teema esimese postitusega...poison1991 kirjutas:Kas on siis tegu lambda anduriga?
see veakood mis oli esimeses postituses mainitud.... minu autodata näitab veakoodiks lambda andurit jah.
kindluse mõttes võid ju alati laenata kellegilt töötava anduri ja proovida kas tollega veakood kaob.
Mul hakkas ka ... see kollane tuluke põlema.
Hommikult külmalt käima, mitte midagi ei põle, sõidad rahulikult 20,30,40,50 kiltsa, mitte midagi ei juhtu. Jätad peale seda sõitu viikes minutiks seisma , paned uuesti käima ja siis ca 1 km-i pärast lööb tulukese põlema . Jätad auto seisma korraks, tuli kustus.
Võib olla kustus paar päeva , siis viskab jälle samas situatsioonis põlema .
Täna viskas põlema ja siis suri korraks välja ka, aga läks hoopealt ise käima jälle.
Millised need vända ja nuka anduri suremise sümptomid on ?
Mida tähendab "kirjaklambri diagnost" ?
Oma diagnoosi testri taha pääsen alles esmaspäeval.
auto siis 96aasta 2,0 100kw
Hommikult külmalt käima, mitte midagi ei põle, sõidad rahulikult 20,30,40,50 kiltsa, mitte midagi ei juhtu. Jätad peale seda sõitu viikes minutiks seisma , paned uuesti käima ja siis ca 1 km-i pärast lööb tulukese põlema . Jätad auto seisma korraks, tuli kustus.
Võib olla kustus paar päeva , siis viskab jälle samas situatsioonis põlema .
Täna viskas põlema ja siis suri korraks välja ka, aga läks hoopealt ise käima jälle.
Millised need vända ja nuka anduri suremise sümptomid on ?
Oma diagnoosi testri taha pääsen alles esmaspäeval.
auto siis 96aasta 2,0 100kw
Minul oli väljasuremine ja hoopealt nö.taasküivitumise jama taga väntvõlli anduri rike.Mingi aeg läks asi nii hulluks,et suri välja ja ei läinudki kohe käima.vwman kirjutas:Mul hakkas ka ... see kollane tuluke põlema.
Kirjaklambri diagnostikast on foorumis vastav teema koos juttude ja piltidega.
Mina sain oma väntvõlli anduri rikkele küll vastava veakoodi kodusel teel kätte.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
On selle andri vahetus väga keeruline operatsioon ?
Täna avastasin, et kui tulukese põlema lööb, siis pöörded ei tõuse üle 4500
Tim kirjutas:Minul oli väljasuremine ja hoopealt nö.taasküivitumise jama taga väntvõlli anduri rike.Mingi aeg läks asi nii hulluks,et suri välja ja ei läinudki kohe käima.vwman kirjutas:Mul hakkas ka ... see kollane tuluke põlema.
Kirjaklambri diagnostikast on foorumis vastav teema koos juttude ja piltidega.
Mina sain oma väntvõlli anduri rikkele küll vastava veakoodi kodusel teel kätte.
[quote="vwman"]On selle andri vahetus väga keeruline operatsioon ?
siis peaks nukvõlliandur olema vigane.
(kui mul vända andur oli katkine ja üle 4500 ei läinud siis panin terve nukvõllianduri aga ikkagi oli 4500. lõpuks vahetasin vända anduri ja asi oli korras ) niiet...
siis peaks nukvõlliandur olema vigane.
(kui mul vända andur oli katkine ja üle 4500 ei läinud siis panin terve nukvõllianduri aga ikkagi oli 4500. lõpuks vahetasin vända anduri ja asi oli korras ) niiet...
forum/viewtopic.php?f=33&t=5197" onclick="window.open(this.href);return false;vwman kirjutas:On selle andri vahetus väga keeruline operatsioon ?
Aga jahh...enne tuleb ikka konkreetne viga tuvastada,kas kodus traadijupiga sorkides või diagnostikaseadme abil!
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Nii panin , oma universaal-nahaal testri külge, näitab nii vända kui nuka positsiooni anduri viga .
Kustutasin mõlemad vead ära, teeb homme uue testi
------------------------
Vahepeal oli elektrikul igav ja võttis anduri juhtme lahti, mis osutus vääääääga mädaks. Nüüd uus juhe küljes, näis mis saab
Kustutasin mõlemad vead ära, teeb homme uue testi
------------------------
Vahepeal oli elektrikul igav ja võttis anduri juhtme lahti, mis osutus vääääääga mädaks. Nüüd uus juhe küljes, näis mis saab
Millise anduri juhtme...pakun et kuumasaanud väntvõlli anduri juhe.vwman kirjutas:Vahepeal oli elektrikul igav ja võttis anduri juhtme lahti, mis osutus vääääääga mädaks. Nüüd uus juhe küljes, näis mis saab
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD