Keegi võib vahetamisest ka kaasa rääkida.

difri korpused ja kinnitused on samad.ülekanne loebomega25td kirjutas:Tere . Ka mull sama küsimus kas universaali differ hakkab minu sedaani alla , ei leia kuskilt sellist teemat ka siit .
tagasillas on jah ainult amordi ja vedru vahe plus veel on pooltelje liigendid erinevad. kui kasutad pärast difrivahetust oma vanu pooltelgi siis pole probleem,aga kui võtad difriga poolteljed kaasa siis ainult flantsidega.omega25td kirjutas:Selge tänud teile .
Aga küsiks veel et kas kardaan, kiiged ja amordid ka samad sorry kui loll küsimus pole endal aimugi sellest muidu seda kardaani ja diffri asja ei uurikski aga midagi neist on kutu kuna sõites jube müra (taga pingil istuda siis on kohe jube vibra) ainult siis kui vedu järgi on aga kohe kui gaasi lahti lasen jääb müra järgi nii et laager se ei saa ju olla .
rist ja tugilaager on soovitav uued osta. hinnad pole eriti suured nii et tasub ära ennast.ja see gardaan peaks täispikkuses alla sobima(automaadi gardaani esimene osa minu teada ainult 5mm lühem kui manuaalil.)omega25td kirjutas:Eks ma vaatan ennem ristid ja laagrid üle . Mull on selles mõttes hea et terve sama mootoriga omega varuosadeks lihtsalt universaal ja automaat oli