Omega b 2,5 td Elekter sassis
Omega b 2,5 td Elekter sassis
Tere jama siis selline et käis ükspäev poe ees aku tühjaks .Andsin natuke akule särtsu sain elektriku juurde sõita see mõõtis ära et genekas laeb 12.4 aga ütles mulle et dioodplokk on nahkas vaheta genekas ikkagi . Nii sõitsin koju auto hakkas täiega lonkama (seda viga esines mul viimane aeg tihti et üks pütt kaob korra ja tuleb tagasi järgi ) . Jooksin kapotti alla vaatama ja avastasin et starteri jäme pluss juhe juba põleb vaikselt . Suutsin õnneks hullema ära hoida nüüd siis remondin vaikselt kui võtan starteri tagant ära selle juhtme käimiseajal mis genekast tuleb siis ei lähe kuumaks midagi enam kui panen tagasi käimise aeg siis vaikselt läheb soojemaks kuni on nii kuum et põletab käe ära . Vahetasin geneka ära nüüd ikka sama jama . Küsimus siis kus võib viga olla ma ei hakka teda ennem kokku panemagi enam kuni viga teada pole ?
Re: Omega b 2,5 td Elekter sassis
Ilmselt starteri juures juhtmed koos. Kõige tõenäolisem, et puksid läbi ja jookseb ankur mähisega kokku. Muidugi võib ka muid vigu olla. Aga kui soovitust tahad siis - starter maha ja remonti.
Re: Omega b 2,5 td Elekter sassis
Nii lühis kadus ja auto töötab jälle aga mis võib põhjustada 3 kortset kütusekulu kui enne lühist oli 5 sajale siis nüüd kohati 15 l sajale