Probleem kliimaga

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
Sannu

Probleem kliimaga

Postitus Postitas Sannu »

Tere!
Mure siis selline, et kliima puhub kogu aeg õhku. Isegi kui süüde välja võtta, siis puhub ikka edasi.
Temperatuuri muuta ei saa, koguaeg puhub sama temperatuuriga (seisva mootoriga külma). Samuti ei saa muuta puhumise tugevust. Nii temperatuuri kui ka puhumis tugevuse muutmisel numbrid küll muutuvad, kuid tegelikult laseb ikka samas resiimis edasi. Ainukese asjana laseb muuta, kas õhk puhutakse klaasile, jalgadele või mujale.
Praegu tõmban lihtsalt kaitsme välja, sest muidu on hommikuks aku tühi.

Lammutusest olen küsinud, ning seal arvati, et kliimablokk võib läbi olla. Äkki on kellegil olnud sarnast probleemi või oskaks lihtsalt nõu anda?
Kakkusin keskkonsooli lahti, kuid aru ma ei saanud, kus see kliimablokk olla võiks :? .
omega1996
Huviline
Has tänanud: 3 korda

Re: Probleem kliimaga

Postitus Postitas omega1996 »

Minulgi jäi see ükskord tööle, põhjus oli selles et salongi filter oli märg ja see anum oli vett täis.Salongi filter kuivama ja anumast vesi välja ja asi vask. Vaata järgi, äkki on sama probleem.
Sannu

Käisin just vaatamas. Natukene prahti seal anumas oli, tolle viskasin välja aga kasu ei midagi. Vett ka sees ei olnud.

Kahtlustan mingit elekroonika probleemi ikka, kuid kuidas sellele jällile saada?
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Olen lugenud et tehakse nn.restarti kliima el.süsteemile.Mingeid nuppe tuli all hoida mingi aja jooksul(foorumis kuskil jutt olemas)Ehk on kasu.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Sannu

Proovisin tulutult restarti. Aku klemmi maha võtmine ka ei aita. :(
Lammutasin seda keskkonsooli lahti, kuid asi lõppes selles kohas, kus oleks vaja pistikud konsooli tagant lahti saada. Mingit naga nagu ei leidnud, mida alla suruda ja jõuga ei julge väga proovida ka.

Hädas nagu l*ts lapsega :cry:

Kas keegi Tartus või Elvas saaks korraks juhtme taha visata? Tahaks teada, mida arvuti ütleb ja äkki saab veakoode kustutada vms..
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Postitus Postitas reims86 »

Kui tegemist B mudeliga siis pistikud saad kätte siis, kui tõmbad lülitid ettepoole välja, et kangutad lülitid kõik välja ja siis tagant saad mööda siine pistikud ülespoole (oli vist) kätte.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a 8) , Audi A4 2,5TDI 1999a,
Sannu

Sain nüüd keskkonsoolist need ümargused kliima nupud koos plokiga kätte. Loogika ütleb, et nüüd ilma nende nuppudeta ei tohiks kliima üldse toimida? Aga kui mina nüüd kaitsme tagasi sisse panen, siis hakkab ikka sooja puhuma.
Hea, kui ma saaks kusagil mingit muud plokki proovida. Või ei ole asjal mõtet, ning viga tuleks üldse otsida kusagilt mujalt?

See elektroonika teema ajab pea halliks juba :(
Viimati muutis Sannu, 19 Juul 2012 06:43, muudetud 1 kord kokku.
kermo

Postitus Postitas kermo »

Loogiliselt küll,aga kui mõni relee vms näkku paneb,siis pole nende nuppude kohalolekul mingit tähtsust!
Vasta