omega 2,5 d 96kw kütusepumba mure.
omega 2,5 d 96kw kütusepumba mure.
Mure selline et kärsatab pumpasid läbi. Panen uue pumba käib natuke aega ja kärssab läbi. Vool on ok mis tuleb sinna.
Re: omega 2,5 d 96kw kütusepumba mure.
selles suhtes et mootor töötab.. see ju töötab ilma pumbata ka aga käima ei taha ilma minna..
pane auto käima ja vaata kytuse sees testriga mis näite gaasi andes pumba vool näitab... äkki seal mingi keiss... äkki gaasi andes vool läheb tugevaks või lyhistab....
teine asi kui testrit pole vii tavaline 12v pirn juhtmete kylge... ja siis proovi siis näed kas läheb katki või mitte ja muidugi pluss ja miinus äkki võivad ka valesti olla ...
teine asi kui testrit pole vii tavaline 12v pirn juhtmete kylge... ja siis proovi siis näed kas läheb katki või mitte ja muidugi pluss ja miinus äkki võivad ka valesti olla ...
tühikäigul oli pumba juures voolu 12,.... midagi. paar kolm korda laseb auto ilusti käima ja siis jälle vaikus. läbi lastud juba 4 pumpa.
Kas voolikud on ikka pumba väljundis õiget pidi ühendatud?Ma mõtlen paagi pumbast välja ja tagasijooks paaki.omega338 kirjutas:tühikäigul oli pumba juures voolu 12,.... midagi. paar kolm korda laseb auto ilusti käima ja siis jälle vaikus. läbi lastud juba 4 pumpa.
Vaheta relee ära või viska minema ja ühenda pumbale otse vool kui süüde sees.omega338 kirjutas:tühikäigul oli pumba juures voolu 12,.... midagi. paar kolm korda laseb auto ilusti käima ja siis jälle vaikus. läbi lastud juba 4 pumpa.
Endal toimib nii juba 2 aastat.
Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.
56997null0seitse
56997null0seitse
Osadel isenditel pump kõhu all.risto kirjutas:minul ei olegi pumpa paagis.
minu omal ei ole...mul otse jäik voolik paagi põhja viidud..-JT- kirjutas:Osadel isenditel pump kõhu all.risto kirjutas:minul ei olegi pumpa paagis.