K: Kliimaautomaat. omega b .98a. jama.

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
fallschirmjager

K: Kliimaautomaat. omega b .98a. jama.

Postitus Postitas fallschirmjager »

kliimaatomaatika teema siis sellineomegab98.a. ,et juhipoolt ja tagant tuleb sooja õhku aga paremale ehk kunde poolele ei tule .milles võib olla probleem .aga mootoris mis peaks kuskil mingi klappi kunde poolele avama? ja kust ma selle nt leiaks?
fallschirmjager

Re: K: Kliimaautomaat. omega b .98a. jama.

ei oska sellest keegi kommenteerida?
meduus
Huviline

Postitus Postitas meduus »

Kasuta otsingut aga soovitaks kliimale restart teha :D
Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.

56997null0seitse
fallschirmjager

igasugu asju juba tehtud. paneel ka eest juppes kisutud ja uuesti kokku pandud:
Kasutaja avatar
Jospa
Klubiliige
Has tänanud: 98 korda
Been tänatud: 79 korda

Postitus Postitas Jospa »

Kui see jutt nüüd aitab siis tore kuigi kahtlen: igatahes vahetasin endal kliimal pirnid ära ja täna tallinnasse sõites ei hakanud akendele puhkuma ja sooja ka ei puhunud. kiiresti konsool ülemiste parklas lahti ( 3 min ) ohhooo olin unustanud vasakpoolse kollase pistiku korralikult kinnitada ja hakkas jälle puhuma. Kontrolli neid aga jah kui sul ei funka ikka peale seda süsteemi lahti võtmist siis pläust värk.
fallschirmjager

nojh mujale puhub sooja va. kundele. ,arvasin seda ,et ehk on eraldi klapiga mootor soojatorule. ja ei taha seda klappi avada vb. mootor kutu vms. ja siis mõtlesingi et kes autot lammutanud ehk näinud kas see on nii ja kus see olla võix. või peab ehku peale kindalaeka ära kiskuma ja sinna taha uurima.
furio

Postitus Postitas furio »

Said sa oma probleemist jagu? Tegelikult mul on sama jama, ainult, et probleem elab juhipoolses süsteemis.Tõenäoliselt on selles süüdi klapp, mis reguleerib õhu temperatuuri, või siis seda klappi käitav servomootor. Ootaks väga kellegi teadja vastust küsimusele, kust ma sellele servole kõige paremini ligi pääsesks? Kliima paneeli ja spidoka eemaldus ei andnud tulemust.
Vasta