iimo

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
hannes

iimo

Postitus Postitas hannes »

Imageviga siis järgimine,et võtmes olev immo pult andis otsad seal mingid asjad katki mis vajavad parandust aga kas oskab keegi öelda kas ilma immot ma võtmatta on võimalik autot käima saada8nt võtit mitmeid kordi süütelukus logistada voi midagi )olen kuulnud et osadel autodel saab nii ei julge hetkel proovida kuna hetkel immo maas.loodan et oskab keegi aidata
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Re: iimo

Postitus Postitas reims86 »

MIsasi sul otsad andis sest omegal on immojaoks seal üks pisikene hallivärvi nn immokivi mis juhib seda värki ja kui sa mõtled neid nuppe mis pildil siis need käivitust ei tohiks segada.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a 8) , Audi A4 2,5TDI 1999a,
eedu32
Huviline
Kontakt:

Re: iimo

Postitus Postitas eedu32 »

Pakun et kasutaj räägib puldist mis siis enam uksi lahti ei tee . Kui oled uksed lukustanud puldist ja avad võtmest siis jääb immo peale ja seda enam maha ei saa .Mina kahjuks pilti ei näe aga pakun et tegu on infrapuna puldiga kuna nende puhul on tegu tüüp veaga . Ei saa ei saa autot käima ilma immost kõrvale hiilimatta . Pole mõtet sul logistada ja painutada seal miskit ...ei käivitu .. . See on teooria mis on praktikas kinnitust leidnud kuna segi või sassis immo lihtsalt hakkab tööle mitme kordsel kivi näitamisel . Sinu võimalus on uksed lukustada võtmega ja avada võtmega ja nii ei juhtu sul miskit . Järgmine võimalus on immo likvideerimine ...aga see on teine teema . Kahjuks pole foorum sellise info jagamise koht .Päikest edaspidiseks
Vasta