2.0 100 kw
2.0 100 kw
Hommikuti annan starterit ning ei lähe käima..käivitub ainult siis kui annan gaasi ning hoian seda oma 30 sekundit..siis uristab natuke aega 500 pöörde juures ning siis kõik normaliseerub.
Oleks aeg uus tühikäigumootor osta? (vahel harva sureb hommikuit sõites ka välja kui käik välja võtta sõidu aeg)
Oleks aeg uus tühikäigumootor osta? (vahel harva sureb hommikuit sõites ka välja kui käik välja võtta sõidu aeg)
Re: 2.0 100 kw
veakoodi armatuuri ei näita?
gaasipedaali asendi andur pakuks mina,või siis tühikäigumootor
gaasipedaali asendi andur pakuks mina,või siis tühikäigumootor
Ei ole mul nii luks opel,et armatuuri midagi näitaks:)
Aga mis see tühikäigumootor maksta võiks?
Aga mis see tühikäigumootor maksta võiks?
Armatuuris "check engine" tuli, vilkumiste järgi loed.
Rohkem infot siit teemast - forum/viewtopic.php?f=33&t=70" onclick="window.open(this.href);return false;
Rohkem infot siit teemast - forum/viewtopic.php?f=33&t=70" onclick="window.open(this.href);return false;
ovetegemised.wordpress.com
-
- Huviline
169 euri bochi tühikäigumootor, ise olen oma audil mitte opelil samajunni ära vahetanud kusjuures audil ta sama nagu oblikal ja hind ka sama.
Pmst kasutatuid üldse ära pähe võtagi kui uut ikka vaja ja puhastamine ei aita.
SIis osta lihtsalt see uus kalli raha eest aga ta peab ka jälle aastaid
Pmst kasutatuid üldse ära pähe võtagi kui uut ikka vaja ja puhastamine ei aita.
SIis osta lihtsalt see uus kalli raha eest aga ta peab ka jälle aastaid
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Uut osta...
Puhasta vana klapi sisu ära,el.magnetil mis klapi nõela liigutab peab mingi väärtusega takistus olema.Hetkel jään selle info võlgu,uuri netist või kui meeles on siis nv.kodus testriga mõõdan takistused ära(mul neid junne kodus 3tk). ja siis saad võrelda enda omaga.
Ja veel,oli mul kahh jamasid selle tühikäiguga,puhastasin ja mässasin,vahetasin tihendeid...lõpuks selgus et segusiibri kojal oli tühikäigu klapi üks kinnituspoldi keere maas ja sai vahelt lisaõhku(pöörded ~1000 rpm)
E:moded võiksid oma tööd teha,pealkiri on "paljuütlev"!

Puhasta vana klapi sisu ära,el.magnetil mis klapi nõela liigutab peab mingi väärtusega takistus olema.Hetkel jään selle info võlgu,uuri netist või kui meeles on siis nv.kodus testriga mõõdan takistused ära(mul neid junne kodus 3tk). ja siis saad võrelda enda omaga.
Ja veel,oli mul kahh jamasid selle tühikäiguga,puhastasin ja mässasin,vahetasin tihendeid...lõpuks selgus et segusiibri kojal oli tühikäigu klapi üks kinnituspoldi keere maas ja sai vahelt lisaõhku(pöörded ~1000 rpm)
E:moded võiksid oma tööd teha,pealkiri on "paljuütlev"!
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Otsisin aga 2 klappi kadunud.Käisin siis teise masina kapoti all,seal mõõtsin el.magnet klapi takistuseks 9Ω.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD