Opel omega 2,5 v6 starteri probleemid
- Argo
- Klubiliige
- Has tänanud: 7 korda
- Been tänatud: 3 korda
Opel omega 2,5 v6 starteri probleemid
Probleem siis selline,et kui võtit keerad starter käib ringi aga järgi ei võta.
Ise arvan ,et tõmberelee küps.
Aga küsimus kas keegi on proovinud panna mõne muu opeli starterit või oskab öelda millise opeli oma veel sobib.
Ise arvan ,et tõmberelee küps.
Aga küsimus kas keegi on proovinud panna mõne muu opeli starterit või oskab öelda millise opeli oma veel sobib.
Re: Opel omega 2,5 v6 starteri probleemid
Tõmbereleel on 2 ülesannet.
1.Relee-mis lülitab reaalselt voolu starteri mootorile,starteri suurt vooluvajadust silmas pidades.Süütelukust tuleb ainult impulss.
2.Ühendab "kahvli"liigutamisega starterit hoorattaga aga seal vahel on sidur.Ja vb.on see sidur läbi.
1.Relee-mis lülitab reaalselt voolu starteri mootorile,starteri suurt vooluvajadust silmas pidades.Süütelukust tuleb ainult impulss.
2.Ühendab "kahvli"liigutamisega starterit hoorattaga aga seal vahel on sidur.Ja vb.on see sidur läbi.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Pendiks läbi, Forsist umbes 15.-
Kiiret pole aga jõudma peab !
-
- Huviline
- Has tänanud: 1 kord
- Been tänatud: 1 kord
Jah, muudmoodi ei mahu see kuidagi välja. Olen vahetanud sellel mootoril starterit ja paras nuss oli. Mootori pead ära toestama ja käpa ka ära võtma.Argo kirjutas:Nüüd siis järgmine jama.
Kas 2,5 v6-el peab mootoripadja lahti laskma ,et starterit kätte saad.
nats rohkem tuleb jõudu kasutada... ainult välja tuleb ilusti aga tagasi panna on keeruline ehk sellel hetkel tuleb jõudu kasutada... kuna endal mul tõstukit ja kanaleid ei ole siis tegin ma seda lihtsalt tungi abil yles tõstes... ja sain jagu... välja tuleb ta ime nurga alt... ja sisse läheb nuudiots ees...
aga jõu kasutamine on igalyhel oma vastutusel!!!!
aga jõu kasutamine on igalyhel oma vastutusel!!!!
- Argo
- Klubiliige
- Has tänanud: 7 korda
- Been tänatud: 3 korda
Sai asi korda oli siis selline jama ,et pendiks oli kinni roostetanud. Ei tea kuidas ta üle öö nii kinni roostetas,et enam likkuma ei andnud.
Sai lahti võetud puhastatud ja määritud ning nüüd töötab nagu vana mees.
Panen siia lingi ka mille abil ise asja ära tegin.http://www.omegaowners.com/forum/index. ... c=104191.0
Selleks ,et mootori patja kätte saada on vaja mootorit tõsta mingi 4 cm.
Ise kasutasin tungrauda.
Sai lahti võetud puhastatud ja määritud ning nüüd töötab nagu vana mees.
Panen siia lingi ka mille abil ise asja ära tegin.http://www.omegaowners.com/forum/index. ... c=104191.0
Selleks ,et mootori patja kätte saada on vaja mootorit tõsta mingi 4 cm.
Ise kasutasin tungrauda.
nojh mina hoidsin padja lahti võtmisest õnneks.. ise vaatasin kahh seda õpetust alguses...