mure selline et ükspäev palava ilmaga töötas ja järgmine päev enam see ECO tuluke põlema ei läinud nagu kõrval asuval nupul,seega asi ei toimi..kust viga otsida?? kaitsmed vaatasin üle rooli ja kapoti alt ja kõik terved,või on kuskil veel kaitsmeid.igastahes jama kui palava ilmaga kont ei tööta omega B 98a. 2.5 V6 125 kw
Ega kliima tühi pole?Tühja süsteemiga kliima ei rakendu.Lisaks võid kontrollida kas kliimapumbal sidur haakub aga selleks peab kindlasti süsteemis piisavalt survet olema.
Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.
Ilmselt on süsteem tühi(surveandur tuvastab alasurve, st.süsteemis "külmaainet" vähe) või üleöö mingi el.süsteemi rike,pistikud,releed,kompressori sidur...
Tuli nupus aga põleb igal juhul(kui pirn muidugi terve on),nuppu vajutades,funktsiooni aktiveerides(st.et eco reziim lülitab kompressori välja!)hakkab nupus märguande tuli põlema.
Kui tuli ei põle(eco reziim deaktiveeritud),siis korras süsteemi puhul hakkab kompressor tööle.
M2x kirjutas:Nupu pirn läbi
Aga tõsi, Eco nupp tähendab seda, et kliimapump lastakse just tagant ära, salongi jahutatakse välisõhuga, kui võimalik.
Kas see tähendab siis seda, et kui mul kliimasüsteem tühi siis ei peagi see eco tuli põlema minema? Mul ka selline probleem et see eco tuli ei lähe põlema. Kliimasüsteem on tühi. Eelmine omanik väitis et lekkeid pole. Vaja siis ainult täita ja siis hakkab kliimapump tööle?
Lemps kirjutas:ECO tuli peaks põlema hakkama sõltumatult kas süsteem on rõhu all või mitte.
Mul on ikkagi mingi elektrikala seal sees. Kliimapumbale ei tule vool peale. Äkki keegi oskab kaasa mõelda milles viga võib olla? Kumbki nendest kahest andurist mis seal kliimasüsteemi küljes on ? Või kas kliimapumbal on oma relee ja kui on kus asub?
Et kondisioneeri kompressori sidur nö,järgi ei võta on mitu viga...
Nupp salongis ei anna impulssi releele,relee ise vigane(relee asub kapoti all kaitsmekarbis-info selle kohta foorumis),kompressori altservast jooksev juhtmestik on viga saanud,siduri mähis otsa saanud.
Rõhuandrid asuvad suht kompressori läheduses torude küljes,2tk. ühs peenike ja teine natuke suurem.
Kas kliimasüsteem on täidetud/survestatud ja nüüd probleem et kompressor ei rakendu?
Tim kirjutas:Et kondisioneeri kompressori sidur nö,järgi ei võta on mitu viga...
Nupp salongis ei anna impulssi releele,relee ise vigane(relee asub kapoti all kaitsmekarbis-info selle kohta foorumis),kompressori altservast jooksev juhtmestik on viga saanud,siduri mähis otsa saanud.
Rõhuandrid asuvad suht kompressori läheduses torude küljes,2tk. ühs peenike ja teine natuke suurem.
Kas kliimasüsteem on täidetud/survestatud ja nüüd probleem et kompressor ei rakendu?
Sai täidetud jah ja survestatud. Vahetasin selle alumise rõhuanduri ära ja sellega asi ei muutunud. Seda eco nuppu olen teist ka proovinud aga sellega ei muutunud ka midagi. Mis värvi see relee on? Otsisin foorumist selle relee kohta infot aga ei leidnud.
Siin infot kaitsmekarpide sisude kohta(mis masin sul on seda ei tea),kuigi osad skeemid on puudulikud... forum/viewtopic.php?f=33&t=512" onclick="window.open(this.href);return false;
Uuematel omegatel saab kliimaplokki diagnoosida(kas ka vanematel seda ei tea,uuri asja),saab vea teada miks kompressor ei rakendu.
Ma ei hakka uut teemat tegema, aga tekkis ka küsimus.. nimelt, 95a omega b vajutan kliima tööle, siis hakkab kliima mootor(?) tööle, aga külma ei puhu. tuleb ikka samasugust õhku, tühi ei ole. milles võib viga olla? Tänan!
Maarjo kirjutas:... vajutan kliima tööle, siis hakkab kliima mootor(?) tööle, aga külma ei puhu. tuleb ikka samasugust õhku, tühi ei ole...
Mul oli sama seis,kompressor töötas aga toru mis kompressorist salongi suundus läks ainult natuke jahedamaks.Käisin töökojas,seal imeti vana jama seest välja,täideti uuesti-ja nüüd töötab.
Kas gaas on oma väärtuse kaotanud või oli gaasi liiga vähe süsteemis...
Endal sai ka vecul sama motoga t2idetud kuid kylma ei puhu.iseenesest pump nagu t66tab.just t2idetud ja ikka eu midagi.aa ja millegi p2rast ei puhu mul ka keskmistest 6husuunajatest midagi.ükskoik mis asendis