Omega manuaalist infi vaja

Elektroonika jamab - anna teada
RainerUU

Omega manuaalist infi vaja

Postitus Postitas RainerUU »

Tere kõigile.
Küsimus selline, et sooviks saada täpsemat infi manuaalist immo kohta, võtsin akujuhtme maha ja kõik, peale seda ei funka enam miski, tuled armatuuris põlevad aga auto mootor ei tee piuksugi. Starterist otse ringi käis, kui sealt käivitada. Omegal peal teine signa, võtit pole ostust saati kasutanud, ei teagi kas üldse töötab. Või järsku asi on milleski muus???

Tänud
pakkam

Re: Omega manuaalist infi vaja

Postitus Postitas pakkam »

Kui sa süüdet keerad,kas starter käib ringi?

Starterist otse ringi käis.Kui panid mingi juhtmega või kui keerasid süüdet?
RainerUU

Nagu vanasti ikka mutriv6ti vahele, ringi k2is aga t88le ei l2inud. V6tmest ei funka
-JT-

Postitus Postitas -JT- »

Süüteluku põhi võib õhtal olla.Omal oli kunagi sama asi.
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Postitus Postitas reims86 »

immo jooksis peale äki!
RainerUU

No seda ma m6tlengi aga pult l2bi omadega ja ei saa sitta maha :roll: kas keegi siin oska maha v6tta, maksaks raha ka ainult et tehtud saaks. S6ita vaja. AIDAKE LOLLI :oops:
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Kas seda kuskiltki kapotialt maha ei saa keerata, ma tean ühel mu tuttaval oli kapotiall ja oli ka võti kuid see oli calibral.
RainerUU

vist ei saa seal all saab uue signa k8ll v2lja lylitada aga tehase immot mitte kuidagi.
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

noh nii räägiks siis sellest kah, et millest immo käib st, et mis aasta masin on jne. et kas võtmest on immo või mingi eraldi pult vms.
RainerUU

auto 94a. autol peal teine signa (pole immot) mille ma juba ka kapoti alt kinni keerasin. Arvatavasti immo ikka tehase oma, aga nagu ma ytlesin originaal pult/v6ti millel nupud peal ei t88ta. nii et kuidas selle sealt 2ra rebin :twisted:
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

noh nupud ei tööta kuid selle saaks kah ajutiset tööle kuid see pikem text. kuid ei oska rohkem kommenteerida hetkel.
pakkam

SINA:::KUUULA NÜÜÜÜD. OLEN 200 % kindel et mul kah starter pekkis võtsin starteri maha,pidin selleks eemaldama mootoripadja,ja tuge kus mootori padi kinnitus,et saada kätte starterit :lol:
Nii,panin OTSE Juhtmed vahele starter töötas,nii,panime starteri tagasi,ühendasime juhtmed,PROOVISIN..MITTE MIDAGI!
Olin lootust kaotamas,et kas tõesti on see tõsi,minu uuus opel,2 päev alles minukäes,,ja juba mingi elektroonika,,,Ok ..see selleks,
mõõtsime testriga akut,kõik oli normis,KUID :NB: Ei mõõtnud testriga siis kui süüdet keerasime..Seal olgi see kaval trikk,,Algul tester näitas ju et kõik on korras,normis,,aga kui süüdet keerasime,siis langes voolumeeter jõle madalale,,Niisiis laadisisme akut,ja voilaa,,nagu imeväel,KARTSIN VAHEPEAL PALJU PALJU JUBEDAT! OLE MEES,,lae aku täis ja tule foorumisse,ja ütle,kas ooli sul selline värk! 8) :wink: Edu.
pakkam

RainerUU kirjutas:Nagu vanasti ikka mutriv6ti vahele, ringi k2is aga t88le ei l2inud. V6tmest ei funka

KAS TA AINULT UNDAS..VÕI KÄIS ÕIGE KÄIVITAMIS HÄÄÄL?
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

RainerUU kirjutas:Tere kõigile.
Küsimus selline, et sooviks saada täpsemat infi manuaalist immo kohta, võtsin akujuhtme maha ja kõik, peale seda ei funka enam miski, tuled armatuuris põlevad aga auto mootor ei tee piuksugi. Starterist otse ringi käis, kui sealt käivitada. Omegal peal teine signa, võtit pole ostust saati kasutanud, ei teagi kas üldse töötab. Või järsku asi on milleski muus???

Tänud
Millepärast sa üldse aku juhtme eemaldasid ja kuidas ennem eemaldamist oli / töötas kõik?
RainerUU

Infoks sulle uus aku, tutikas starter.
Vasta