Omega aastast 2004a ja mure, et ei puhu sooja kõrvalistuja poole. Juhipoolt toimib ilusasti ja taha puhub ka kenasti. Sellest ka küsimus kus asuvad servomootorid, et neid kontrollida kas töötavad? Kas pesitsevad kindalaeka taga ? Külmadega kehv sõita nii Paluks abi!
Aga kas keegi oskab täpsemalt öelda, kus täpsemalt asub mingit funktsiooni täitev servomootor? Väga ei eruta mõte armatuuri välja lammutama hakkata. Keegi hea inimene võiks jagada remondimanuaali lõpuaastate Omegate kohta.
ega muudmoodi ei saagi sinna ligi...
ma just lõpetasin pardatsoki airbägi maki ja gonsooli kokku paneku...nende kaudu sinna ligi ei saa kahjuks...
mina loobun ja lükkan teenindusse
Kui oled lahenduse leidnud töökoja abil, anna ka teada kui palju pidi lammutama ja kus asus. Mul ka selline tunne et järgmine nv saab tegeleda armatuuri lammutamisega
Tervist! ei oska küll seletada kus servomootorid asuvad, aga mul 97.a omegal ei puhunud juhi poole sooja. kõrvalistuja poole ja taha puhus ilusti. mina sain vea parandatud kliima juhtimispaneeli vahetusega. nüüd toimetab ilusti.
Sai proovitud toimivat kliimaplokki, aga ei midagi ja tänusõnad Olzz-le kes andis lahkelt proovida! Kas keegi teab kuidas saab kõrvalistuja servomootoritele ligi ? Kas piisab vaid kindalaeka ja kõrvalistuja turvapadja eemaldamisest? Japs4u oled saanud korda omal kliima?
kahjuks ei.nendele pääseb ligi mis kindla laeka all aga just sellele põhi klapile pääseb ainult armatuur maha...ma lükkan kuu alguses esindusse enda obläädi