Piduritulede anomaalia

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
JANTER

Piduritulede anomaalia

Postitus Postitas JANTER »

Tere,

mul on selline koterman kallal, et pidurituled ei tööta. Kaitse oleks nagu terve, igaksjuhuks vahetasin ära, aga ikka ei miskit (rooliall alt reast 2 kaitse, ehk F2, masin '95)
Pirinid oleks kah nagu terved.

Küsimus selline, et kas on veel kusagil mingi kaitsme vms variant peale selle, et kusagilt on juhe katki?
Liikur on ise aastast '95, omega b, 2.0, 100kw.
Q-tok

Re: Piduritulede anomaalia

Postitus Postitas Q-tok »

Pane uus piduritule lüliti ja asi korras.Asub see pedaali juures.
fallschirmjager

Postitus Postitas fallschirmjager »

mõõda igaxjuhux testri/ multimeetriga /oommeetriga pirni takistus ära tilluke võimalus et pirn ka läbi.:D kui näitab siis terve kui ei siis kutupiilu.
JANTER

no kurja, kas tõesti mõlemad pirnid siis korraga? :)

Aga kui nd lähtuda sellest piduritule lülitist, siis kuidas talle ligi pääseb.
Masina hingeelu uurides jääb mulje, et ta peaks olema siis kusagil otsapidi rooli all, sest pedaal suundub ju üles, et kuidas oleks talle kõige parem ligipääs. Ma suhtkoht suur poiss, et peapidi pedaalidesse suunduda on päris keeruline ;-)
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Kui masinal compu peal,siis varjandid-chek tuli jääb põlema(kontrollib piduritulede korrasolekut) ja muidugi ka veateade piduritulede kohta.
Piduritulede lülitile ei saagi nagu mujalt ligineda kui just pea ees armatuuri alla...nati ebamugav on aga midagi ei jää üle.Ehk on lihtsalt lüliti juures mingi pistik lahti,pead ikka asja ennem uurima kui poodi uue jüliti järgi lähed.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
JANTER

Viga oligi piduritule lülitis... Üliebamugav oli vahetada, aga tehtud sai ja asi töötab.

Suured tänud!
Joh
Huviline

Postitus Postitas Joh »

Kas keegi oskaks mõne vihje anda, kuidas kõige parem sellele lülitile läheneda. Hetkel mul nii spidoplokk maas kui ka see kate pedaalide juurest ära võetud. Ei saanud nagu kuidagi lahti seda lülitit ainult :S Täpselt ei näe ka, mis teema seal on.. altpoolt tundus, et kui veel sealt veits asju eest ära lammutada, siis oleks päris hästi juba, aga hetkel nagu ei saanud eriti kuidagi :D Puhtad riided olid ka, ei tahtnud päris roomama hakata seal, aga nüüd mõtlesin, et küsin siis juba parem siit veidi eelinfot (enne kui uuesti probleemi ründama lähen).
jullo

Postitus Postitas jullo »

Joh kirjutas:Kas keegi oskaks mõne vihje anda, kuidas kõige parem sellele lülitile läheneda. Hetkel mul nii spidoplokk maas kui ka see kate pedaalide juurest ära võetud. Ei saanud nagu kuidagi lahti seda lülitit ainult :S Täpselt ei näe ka, mis teema seal on.. altpoolt tundus, et kui veel sealt veits asju eest ära lammutada, siis oleks päris hästi juba, aga hetkel nagu ei saanud eriti kuidagi :D Puhtad riided olid ka, ei tahtnud päris roomama hakata seal, aga nüüd mõtlesin, et küsin siis juba parem siit veidi eelinfot (enne kui uuesti probleemi ründama lähen).
Lülitil tõmba ainult pistik tagant ära, siis saad need juhtmed ära ühendada. Lülitit ennast pole vaja ära kakkuda :idea: .
Seda muidugi juhul, kui sa tahad teha seda mida ma arvan :roll:
Ja kui spidoplokk on maas, siis süüdet ära sisse keera. Pärast võib hämmingut turvapadja tulega olla :mrgreen:
Joh
Huviline

Postitus Postitas Joh »

jullo kirjutas:
Joh kirjutas:Kas keegi oskaks mõne vihje anda, kuidas kõige parem sellele lülitile läheneda. Hetkel mul nii spidoplokk maas kui ka see kate pedaalide juurest ära võetud. Ei saanud nagu kuidagi lahti seda lülitit ainult :S Täpselt ei näe ka, mis teema seal on.. altpoolt tundus, et kui veel sealt veits asju eest ära lammutada, siis oleks päris hästi juba, aga hetkel nagu ei saanud eriti kuidagi :D Puhtad riided olid ka, ei tahtnud päris roomama hakata seal, aga nüüd mõtlesin, et küsin siis juba parem siit veidi eelinfot (enne kui uuesti probleemi ründama lähen).
Lülitil tõmba ainult pistik tagant ära, siis saad need juhtmed ära ühendada. Lülitit ennast pole vaja ära kakkuda :idea: .
Seda muidugi juhul, kui sa tahad teha seda mida ma arvan :roll:
Ja kui spidoplokk on maas, siis süüdet ära sisse keera. Pärast võib hämmingut turvapadja tulega olla :mrgreen:
:D Ma loodan, et ei keeranud süüdet vms :D Aga kuidas ma selle juhtme tagant ära saan? See kollane klamber peaks nagu välja tulema? Ei saanud seda lahti täna, aga eks homme leiutan veel siis..
pikkLauri

Postitus Postitas pikkLauri »

huvitav, ma sõitsin kolm päeva ilma spidoplokita ringi ja kui tagasi panin polnud mingit hämmingut kõik toimis nii nagu enne seda kui ta katki läks
risto
Huviline

Postitus Postitas risto »

pikkLauri kirjutas:huvitav, ma sõitsin kolm päeva ilma spidoplokita ringi ja kui tagasi panin polnud mingit hämmingut kõik toimis nii nagu enne seda kui ta katki läks
kas sul akut laadis ilma spidoplokita,et kolm päeva sõita said..ise olen ka ilma sõitnud ja kõik korras,aga ei laadinud akut..
Vasta